V dveh dneh dva mrtva

Foto: Policija o nekaterih okoliščinah grozljivke v Prekmurju

S.R.
15. 3. 2024, 14.34
Posodobljeno: 16. 3. 2024, 07.40
Deli članek:

Iz Pomurja prihaja še druga tragična vest v dveh dneh. V novem silovitem trčenju je umrla ena oseba. Na policiji pojasnjujejo nekatere okoliščine današnjega smrtnega primera.

PGD Črenšovci / Vestnik.si
Posledice hude prometne nesreče v občini Črenšovci.

Na pomurskih cestah je eno življenje ugasnilo že včeraj. Kot smo poročali, je v čelnem trčenju s tovornim vozilom življenje izgubil 32-letni voznik osebnega vozila. Danes poročamo o novi tragediji, ki se je ob približno 13. uri zgodila na relaciji Črenšovci – Hotiza;  v trčenju avtomobila in tovornjaka je umrl voznik prvega. Avtomobil je končal v plamenih. Pogorela je tudi cisterna. Kot poroča Vestnik.si, naj bi v nesreči življenje izgubil domačin iz okolice Turnišča.

"Voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri naselja Črenšovci v smeri naselja Hotiza in zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko se je iz smeri naselja Hotiza pravilno pripeljal voznik tovornega vozila (cisterna). Med vozili je prišlo do čelnega trčenja. Po trčenju sta obe vozili zagoreli. Zaradi gorečega vozila je voznik osebnega avtomobila podlegel poškodbam. Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil poškodovan," so sporočili iz murskosoboške policijske uprave. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta zaprta do 18.30 ure.