Vuk Radivojević

Nekdanji varovanec Zmaga Sagadina brutalno pretepel ženo

J.V.
17. 7. 2023, 11.15
Posodobljeno: 17. 7. 2023, 11.23
Deli članek:

Osumljeni se nahaja v pridržanju in bo jutri zaslišan pred državnim tožilstvom, policija pa medtem nadaljuje z ugotavljanjem vseh okoliščin brutalnega napada.

proballers.com
Zadnja leta pred upokojitvijo je kruh z igro služil v BiH.

Nekdanji košarkar Crvene Zvezde Vuk Radivojević je po poročanju srbskih medijev brutalno pretepel svoje dekle. Incident se je odvijal danes med 2. in 3. uro zjutraj v beograjskem predelu Zvezdara. Po besedah oškodovanke L. R. jo je najprej napadel v avtomobilu, potem jo je z golimi pestmi pretepal še doma. Osumljeni se nahaja v pridržanju in bo jutri zaslišan pred državnim tožilstvom, policija pa medtem nadaljuje z ugotavljanjem vseh okoliščin brutalnega napada.

Septembra 1983 rojeni Beograjčan je svojo mladinsko pot začel pri Partizanu, nadaljeval je v Slogi iz Kraljeva, krst med profesionalci pa je doživel v dresu Crvene zvezde, kamor ga je pripeljal takratni trener, slovenski strateg Zmago Sagadin. Z dobrimi predstavami pri Zvezdi si je Radivojević prislužil celo vabilo v srbsko izbrano vrsto za evropsko prvenstvo 2007. Zadnja leta pred upokojitvijo leta 2019 je kruh z igro služil v Bosni in Hercegovini.