Usodni posnetek

Lazar želel posneti selfi, a omahnil v globino

Ž.K.
23. 4. 2023, 14.07
Posodobljeno: 23. 4. 2023, 14.29
Deli članek:

Lazar je bil eden od udeležencev fantovščine v Novem Sadu. Večer zabave pa se je spremenil v tragedijo, ko se je odločil na obzidju trdnjave posneti selfi.

facebook
Lazar Đ je želel posneti selfi in omahnil v globino.

Petrovaradinsko trdnjavo v Novem Sadu poznajo številni mladi Slovenci, ki so se že podali na znameniti glasbeni festival Exit. Tudi ko tam ne gostujejo svetovne glasbene zvezde, ta turistična znamenitost privablja zabave željno mladino. Večja druščina se je ta konec tedna odločila ob obzidju proslaviti fantovščino. Kot je razvidno iz izjave novosadske policije, je Lazar Đ. iz Paraćina umrl danes zjutraj okoli petih, ko je med fotografiranjem padel s stene Petrovaradinske trdnjave v Novem Sadu, medtem ko je Stefan Lj. pri padcu utrpel poškodbe in je v kritičnem stanju. 

Po neuradnih informacijah, ki so jih dobili novinarji spletnega medija Blic.rs, sta bila oba mladeniča gosta na fantovščini. Lazar Đ naj bi hotel posneti “selfi”, ko mu je na obzidju zdrsnilo. Ko je želel ujeti ravnotežje in preprečiti padec je za seboj potegnil še prijatelja Stefana LJ. Lazar je umrl na kraju dogodka, med tem ko je Stefan utrpel hude poškodbe hrbtenice in prsnega koša. Kljub temu, da je bilo v bližnjih lokalih kljub pozni uri še veliko gostov, prič dogodka ni bilo.

facebook
Lazar s prijatelji.