Strašno

Uroš vrsto let zadrževal svojo 8-letno hčer v kopalnici, našli so jo v kadi

J.V.
30. 3. 2023, 14.55
Posodobljeno: 30. 3. 2023, 14.56
Deli članek:

Srbijo pretresa "primer Fritzl". Peklenski oče se brani z molkom, zlorabo drog in alkohola.

Facebook
Uroš Pašaljić bo na sojenje počakal v priporu.

Beograjski tožilci so danes zaslišali 38-letnega Uroša Pašaljića, ki je v stanovanju na Zvezdari, natančneje v kopalnici, vrsto let zadrževal svojo osemletno hčer. Ko so policisti 24. marca vrdli v stanovanje, so punčko našli oblečeno, v kadi. Oče pa je za nekaj dni poniknil in iskali so ga s tiralico. V torek pa so ga le prijeli, po tem ko so njegovo vozilo pozorni občani opazili v predelu Karaburma, ter ga vtaknili v 48-urno pridržanje.

Kot rečeno je bil Pašaljić danes zaslišan na tožilstvu, kjer je po navedbah Blica povedal, da se bo branil z molkom, pa tudi, da je dolgoletni uživalec drog in alkohola. Obtožili ga bodo nasilja v družini ter zlorabe mladoletnega otroka. Po zaslišanju so zanj predlagali 30-dnevni pripor, in sicer iz razloga begosumnosti, ponovitvene nevarnosti ter nezmožnosti vplivanja na priče, ki bodo zaslišane v postopku.

"Deklica je v stanovanju živela sama, včasih je prišel na obisk. Zaklenjena je bila v kopalnici, ključ je bil zunaj. Ko so policisti odklenili vrata, so jo našli v kadi, oblečeno. Vidnih poškodb ni imela, je bila pa v katastrofalnem stanju. Vso stanovanje je bilo polno smeti in nesnage," je za Telegraf povedal vir blizu preiskave.