Še vedno ga niso identificirali

FOTO: Deček, ki so ga gobarji mrtvega našli v gozdu, je bil stlačen v kovček

R.T.
20. 4. 2022, 13.36
Posodobljeno: 20. 4. 2022, 13.41
Deli članek:

Truplo dečka so gobarji našli v gozdu, policija pa je sedaj razkrila nove informacije o primeru.

Indiana State Police
Kovček, v katerega je bilo stlačeno truplo dečka.

Na grozljivo odkritje so gobarji v gozdovih okrožja Washington v južni Indiani naleteli minuli vikend. Našli so truplo temnopoltega dečka, starega med pet in osem let.

Od sobote do danes policija identitete otroka še ni ugotovila. Obdukcijo so opravili v torek, a niso uspeli ugotoviti vzroka smrti. Še vedno čakajo na toksikološke izvide.

"Nekdo nekje nekaj ve. Nekdo je za tega otroka skrbel, bil zanj odgovoren," je dejal Carey Huls iz vrst zvezne policije v Indiani.

Je pa včeraj policija razkrila nove podrobnosti primera. Truplo dečka je bilo po poročanju policije ob najdbi stlačeno v zaprt kovček s trdim oklepom. Na sprednji strani kovčka je opazen napis: "Dobrodošli v prekrasen Las Vegas - Nevada."

Policija je najprej mislila, da je bil otrok star med pet in osem let, a so sedaj zatrdili, da je bolj verjetno, da gre za pet-letnika. Menijo, da je otrok umrl enkrat v minulem tednu.

Opis otroka se ne ujema z nobenim opisom pogrešanih otrok v zvezni državi Indiana, zato policisti sedaj predvidevajo, da primer verjetno presega meje zvezne države.