Odšel prezgodaj

Tragedija v Litiji: v prometni nesreči umrl 23-letni nogometaš

R.T.
19. 1. 2022, 08.11
Posodobljeno: 19. 1. 2022, 08.48
Deli članek:

23-letni voznik osebnega avtomobila, ki je v včerajšnji prometni nesreči izgubil življenje, je bil nogometaš Kenan Hajdarević, poroča zasavski portal Kum24.

NK Litija / Facebook
Poslovil se je 24-letni nogometaš Kenan Hajdarević iz Litije.

Mladi nogometaš je včeraj pri Zgornjem Logu zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na desno in trčil v robnik, nato pa še v odbojno ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer je na nasprotni strani ceste ponovno trčilo v odbojno ograjo, nato pa na nasprotni strani ceste v kombi voznika, ki je pravilno vozil v smeri Hotiča, ter nato še v podporni zid železniške proge.

38-letni voznik kombija je bil lažje poškodovan.

Od mladega nogometaša so se poslovili v klubu NK Litija, kjer je bil članski igralec. V klubu so zapisali: "Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je veliko prekmalu zapustil naš članski igralec Kenan Hajdarević - Keno. Vsem svojcem in prijateljem izrekamo iskreno sožalje in podporo v teh težkih trenutkih."

Kenan je bil nekdaj tudi član Futsal kluba Litija. Tudi tam so se od njega poslovili in zapisali: "Keno je bil v preteklosti član mladih ekip FC Litija, postal je tudi državni prvak v kategoriji U19. Zadnja leta je opravljal vlogo zdravstvene osebe na naših tekmah. Ob tej tragediji izrekamo iskreno sožalje vsej njegovi družini, svojcem in prijateljem. Keno, počivaj v miru! Za vedno boš v naših srcih!"