mu je res tako podoben?

FOTO: Ropar zaradi podobnosti z zvezdnikom pritegnil pozornost

R.T.
2. 2. 2021, 18.05
Posodobljeno: 2. 2. 2021, 18.17
Deli članek:

Harry Styles je med kriminalci dobil svojega dvojnika.

Blair County Jail
Jason Sanderlin

21-letni Jason Sanderlin iz ameriške države Pensilvanija je 21. januarja izvršil rop v enem od stanovanj v okrožju Blair. Potem ko je vdrl v stanovanje, je trem ljudem, ki so se nahajali v stanovanju, ukazal, naj se uležejo na tla. Ena ženska se je uprla, potem ko je hotel zvezati. Po glavi jo je udaril z avtomatsko puško, po poročanju ameriških medijev, naj bi jo tudi prijel za prsi. Sanderlin je nato pograbil marihuano in približno 400 ameriških dolarjev ter jo ucvrl. 

Domnevno naj bi ga prijavila njegova partnerka (s katero je že ropal v preteklosti), potem ko ga je prepoznala na posnetkih nadzornih kamer. 21-letnik naj bi prav tako takoj po ropu videoposnetek na družbeno omrežje Snapchat, na katerem je pokazal marihuano, ki jo je nato poskušal prodati.

Policijska fotografija osumljenčevega obraza pa je požela precej medijske pozornosti. Razlog? 21-letnik naj bi bil sila podoben nekdanjemu članu skupine One Direction in pop zvezdniku Harryju Stylesu. Imela naj bi podobne poteze obraza, 21-letnik pa je od šest let starejšega zvezdnika nižji. 

Državna policija je Sanderlina sicer obtožila več kaznivih dejanj (ropa, zarote, hudega napada, ...). Za tokratni rop varščina znaša 200 tisoč ameriških dolarjev, za rop, ki ga je z dekletom izvršil v Altooni, pa 50 tisoč dolarjev. 

Profimedia
Harry Styles