Skrivnostno izginotje na Siciliji

V gozdu našli razpadajoče truplo pogrešane didžejke Viviane, a kje je njen 4-letni sin?

R.T.
8. 8. 2020, 20.55
Posodobljeno: 8. 8. 2020, 20.55
Deli članek:

Policisti s psi sledniki so danes v italijanski provinci Messina na Siciliji našli neprepoznavno truplo ženske. Šlo naj bi za pogrešano didžejko Viviano Parisi, ki je izginila s svojim 4-letnim sinom.

Facebook
Viviana Parisi in še vedno pogrešan sin Gioele.

Truplo, ki ga uradno še niso identificirali, so med današnjo iskalno akcijo našli v gozdu na območju sicilijanske občine Caronia. Tam so več dni iskali 43-letno didžejko Viviano Parisi, mamo treh otrok, ki je bila v bližini kraja najdbe prejšnji ponedeljek popoldne udeležena v prometni nesreči, a je nato iz vozila s svojim sinom Gioelejem izginila v neznano. Ker so na istem kraju iskali še eno pogrešano žensko, 43-letnico iz bližnjega kraja Castel di Lucio, ki je pogrešana od petka, pristojni sprva niso bili prepričani v identiteto najdene osebe. Truplo, zlasti obraz, je namreč že močno razpadlo, a je po poročanju italijanskega časnika Corriere della Sera oblačila žrtve že prepoznal njen soprog Daniele Mondello. Parisijeva naj bi bila oblečena v kratke hlače in kratko majico ter obuta v bele športne copate. Kljub temu bodo morali identiteto v naslednjih dneh potrditi z analizo dnk. 

Uganka

Vse od ponedeljkove prometne nesreče je sicer na območju potekala obsežna iskalna akcija, v kateri so sodelovali številni policisti, gasilci, pripadniki civilne zaščite in drugi strokovnjaki, pomagali pa so si tudi s psi, helikopterji in droni, a so bili vsi napori zaman. Parisijeva je v ponedeljek skupaj s sinom zapustila dom v kraju Venetico v bližini Messine. Soprogu je pojasnila, da odhajata po nakupih v trgovsko središče v kraju Milazzo, kjer bo sinu kupila copate. Nato sta oba izginila, našli pa so njeno zapuščeno vozilo znamke Opel Corsa. Družina Parisijeve je ves čas upala, da je še živa, in jo prek medijev moledovala, naj se vrne domov. Z najdbo trupla je zdaj rešen zgolj delček uganke, še vedno je namreč pogrešan njen štiriletni sin, prav tako pa ni znano, kaj natančno se je z obema zgodilo, Milazzo je namreč od Venetica oddaljen pičlih 20 kilometrov, kraj, kjer so našli njeno vozilo, pa je od Venetica oddaljen 104 kilometre v nasprotno smer. Tudi nesreča, v kateri je bila pred tem udeležena, naj ne bi bila hujše narave

Časnik sicer še poroča, da se je danes popoldne srečno razpletlo iskanje druge pogrešane 43-letnice, ki se je pojavila na vratih znancev v kraju Sant'Agata di Militello. Ti so nato o tem obvestili policijo, razlog za njeno izginotje pa je zaenkrat ni znan.