Šlo naj bi za duševnega bolnika

Pokol v Srbiji: 22-letni Miloš s sekiro sodil očetu, noseči sestri, mladoletni polsestri in mačehi?

R.T.
10. 5. 2020, 18.40
Posodobljeno: 10. 5. 2020, 19.32
Deli članek:

Srbski policisti so v popoldanskih urah v družinski hiši v mestu Leskovac našli štiri trupla, potem ko jih je poklical 22-letnik, ki je priznal, da je sodil četverici.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

22-letni Miloš.I. je po poročanju srbskih medijev s sekiro že včeraj ubil družinske člane, s katerimi je živel: očeta, 19-letno sestro, ki je bila noseča, 12-letno polsestro in mačeho. 

Očeta Predraga, nosečo sestro Ano, Predragovo partnerico Danijelo in polsestro Saro naj bi pokončal, ker mu oče ni želel dati denarja. Najprej je napadel ravno mačeho, nato sestri, na koncu je sodil še Predragu. Po poročanju spletne strani Srbija danas gre za duševnega bolnika, ki se je v preteklosti že zdravil.

Sosedje so za portal Kurir povedali, da se je družina nedavno preselila v hišo, o Predragu so imeli le besede hvale. "Sinoči sem slišal prepir v hiši, vendar temu nisem posvečal pozornosti. Danes sem opazil, da so vrata hiše odprta, nihče ni cel dan prišel ven," je povedal en od sosedov. "Ko smo videli, kako pretreseni so bili policisti, ko so prišli iz hiše, nam je bilo vse jasno," je dodal.