Pošiljala gole posnetke

FOTO: Pohotna učiteljica večkrat občevala s 15-letnim dijakom, tudi ko je bil doma njen otrok

R.T.
7. 2. 2020, 20.11
Posodobljeno: 7. 2. 2020, 20.20
Deli članek:

Srednješolsko učiteljico obtožujejo, da je imela več spolnih odnosov s 15-letnim dijakom. Odprla naj bi mu tudi vrata svoje spalnice, ko je bil doma njen otrok.

Zachary Police Department
Ellarea Silva

34-letna Ellarea Silva, učiteljica na srednji šoli v mestu Zachary v ameriški zvezni državi Louisiana, se je včeraj predala policistom. Ti so potrkali na vrata njenega doma, ko so na površje priplavale informacije, da je med lanskimi poletnimi počitnicami pohujševala enega od dijakov. Glede na navedbe z naloga za prijetje naj bi na njenem domu pod rjuhe skupaj skočila osem do devetkrat, med srečanji pa naj bi bil doma prisoten tudi njen otrok. 

Zachary Police Department
Ellarea Silva

Silva, ki so jo na srednji šoli začasno suspendirali, je stik z dijakom vzpostavila sama. Na njegov šolski elektronski naslov mu je poslala sporočilo, nato pa sta korespondenco nadaljevala prek osebnih elektronskih naslovov, da jima ne bi uspela slediti šola, je po poročanju ameriških medijev zapisal eden od preiskovalcev. Učiteljica je dijaku nato začela pošiljati gole fotografije in videoposnetke, na katerih pa ni bil viden njen obraz. Nadaljevalo se je z osebnimi srečanji. Silva je najstnika običajno pobrala na njegovem domu, ga odpeljala domov, kjer sta se prepustila strasti, nato pa ga je znova pustila pred vrati njegovega doma. Obtožujejo jo še, da sta skupaj kadila marihuano. Najstnik naj bi ji pozneje dejal, da želi njuno razmerje razkriti, Silva pa naj bi ga prosila, da tega ne stori, saj bo to uničilo njeno kariero in povzročilo razdor v njeni družini. 

Šolske oblasti, ki so za dogajanje izvedele prve, so jo suspendirale že 24. januarja in jo nemudoma prijavile policiji. Po včerajšnji aretaciji je ostala v priporu.