podhladitev

V celjski bolnišnici umrla iz Savinje rešena ženska

R.T.
4. 1. 2020, 21.28
Posodobljeno: 5. 1. 2020, 08.55
Deli članek:

Neznana ženska, ki so jo gasilci v Celju v sobotnih dopoldanskih urah rešili iz Savinje, je umrla v celjski bolnišnici Celje, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Arhiv Svet24
Fotografija je simbolična.

V soboto dopoldan so celjski policisti dobili obvestilo, da je v reki Savinji, v bližini  mestnega kopališča, opaziti žensko, ki jo je nosila voda. Gasilci so jo v bližini celjskega doma upokojencev uspeli rešiti iz vode, reševalci pa so ji na kraju nudili pomoč ter jo odpeljali v bolnišnico. V popoldanskih urah je ženska v celjski bolnišnici, zaradi hude podhladitve, umrla.

Identiteta pokojne ni poznana. Gre za žensko staro med 60 in 70 let, visoko okoli 165 centimetrov, rjavo-sivih las in rjavih oči. Oblečena je bila v svetlo rjavo majico z napisom Jeans West, črne hlače in črno zimsko jakno s kapuco. Obuta je bila v temnejše čevlje. Pri sebi je imela tudi rdeča očala s črno vrvico. Okoli vratu je nosila opornico. Njeno fotografijo je Policijske uprava Celje objavila na svoji facebook strani.

Celjski policisti prosijo za morebitne informacije. O tem jih lahko obvestite na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400.