lažje poškodovana

FOTO: "Sredi cestišča leži negibna oseba!" Policisti že našli voznika, ki je na prehodu za pešce v Mengšu zbil peško

G.G.
7. 10. 2019, 11.12
Posodobljeno: 7. 10. 2019, 12.18
Deli članek:

Še v temnem delu jutra se je v Mengšu pripetila prometna nesreča.

PGD Mengeš
Voznik je bil peško na na križišču Slovenske in Gorenjske ceste v Mengšu.

Gasilci iz Mengša in Kamnika so bili okoli 5.20 obveščeni o tem, da je osebno vozilo zbilo peško pri avtobusni postaji na križišču Slovenske in Gorenjske ceste v Mengšu. »Na kraju smo ugotovili, da sredi cestišča leži negibna oseba,« so na facebooku zapisali gasilci PGD Mengeš. Voznik, ki je zbil peško, je po trku odpeljal naprej.

Gasilci so z ekipo bolničarjev oskrbeli poškodovano nesrečnico in jo potem predali v roke reševalcem iz Domžal, ti pa so jo odpeljali v ljubljanski klinični center. Policija je sporočila, da je ženska utrpela lažje telesne poškodbe.

Policisti so si ogledali kraj nesreče in ugotovili, kaj se je zgodilo. Voznik osebnega vozila je peško zbil na prehodu za pešce in po trku odpeljal s kraja. Policisti so ga medtem že izsledili na območju Kamnika.

Zaradi suma kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, nam je sporočil predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Ljubljana Tomaž Tomaževic.