Poskus umora

Fantu z vrtnarskimi škarjami odrezala moškost. Sodišče neusmiljeno, toliko let bo preživela za rešetkami

R.T.
26. 9. 2019, 17.59
Posodobljeno: 26. 9. 2019, 19.45
Deli članek:

Brenda Barattini (28) je partnerja Sergia Fernandeza (42) napadla leta 2017. Čeprav dejanja ni zanikala, pa ni priznala, da je žrtev poskušala ubiti. Naletela je na gluha ušesa, sodišče jo je namreč včeraj spoznalo za krivo. Zaradi poskusa umora ji je dosodilo 13 let zaporne kazni.

Facebook
Brenda Barattini

Napad se je zgodil v argentinskem mestu Cordoba, arhitektka pa je šele v priporu razkrila, zakaj je 40-letniku odrezala 90 odstotkov spolnega uda. Kot je dejala, je Sergio njun intimni posnetek prehodno delil s prijatelji. Ona pa se je maščevala in ga hudo poškodovala z vrtnarskimi škarjami. Da bi bilo vse še bolj grozljivo, se je to zgodilo med njunim spolnim odnosom.

Fernandezove krike so slišali sosedje, ki so poklicali policijo. 42-letnik je bil v komi osem dni, zdravniki pa so mu ud prišili nazaj. Med oralnim spolnim odnosom sem kar naenkrat nekaj začutil. V tistem trenutku me je želela ubiti. Še vedno imam napade panike, pa tudi tam spodaj ni tako, kot je bilo,” je povedal. 

Youtube
Okrvavljeno orožje na prizorišču zločina.

Na sojenju je Brenda odkrila, da je Sergio z njo ravnal kot s “trofejo”: “Zanj sem bila seksualni objekt,” je povedala porotnikom in dodala “s tem posnetkom je uničil moje življenje in mojo kariero”.

Barattinijevo je sodišče obsodilo na 13 let zapora, njen odvetnik Lucas de Olmos pa je zatrdil, da se bodo pritožili. “V tej državi še nikogar niso obtožili poskusa umora zaradi rane na penisu”.