Med prepirom s hčerko

Mamo treh deklic pokončala njena psa

R.T.
25. 9. 2019, 14.53
Posodobljeno: 26. 9. 2019, 16.08
Deli članek:

44-letna Britanka je podlegla poškodbam, potem ko sta jo v njeni hiši v mestu Widnes (Cheshire) napadla psa, poroča BBC.

Facebook
Elayne Stanley

Mamo treh otrok Elayne Stanley sta včeraj popoldne, medtem ko se je prepirala s hčerko, napadla hišna ljubljenčka, psa Billy in DJ. Sosedje so slišali krike, kmalu zatem pa je iz hiše pritekla hčerka Louise: “Psa napadata mamo,” je vpila. En od krajanov je zbral pogum in skušal rešiti Elayne, medtem ko so drugi sosedje v agresivni živali metali opeke. Bilo je zaman. Elayne je podlegla poškodbam. Policisti so kljub večkratnim poskusom, da bi ujeli obe živali, enega psa ubili.

Soseda Marie Airey je novinarjem BBC-ja povedala, da je 44-letnica mama treh otrok. Policisti sicer niso sporočili, katere pasme sta psa, žrtev pa je na družbenih omrežjih večkrat objavljala fotografije, na katerih sta DJ in Billy. 

Detektiv Ian Whiley je v izjavi za javnost povedal: “Razumem, da je skupnost zaskrbljena, rad bi zagotovil, da počnemo vse, kar je v naši moči, da ugotovimo, kaj je pripeljalo do tragedije”.