Prijatelja izginila

Posmrtni ostanki s plaže pripadajo francoskemu mladeniču, včeraj našli nove kosti

S.R.
15. 7. 2019, 09.10
Posodobljeno: 15. 7. 2019, 09.10
Deli članek:

Policija je potrdila, da kosti, ki so jih prejšnji mesec našli na avstralski plaži, pripadajo pogrešanemu popotniku Erwanu Ferrieuxu.

Facebook
Erwan Ferrieux

Mlada popotnika 21-letni Francoz Erwan Ferrieux in 20-letni Britanec Hugo Palmer sta pogrešana od februarja letos, ko sta nenadoma izginila med potepanjem po Avstraliji. Nazadnje so ju videli ob obalnem pasu v avstralski zvezni državi Novi Južni Wales. Sprehajalci so v bližini plaže Shelly Beach severno od Sydneyja že 18. februarja našli njuni brisači in sončna očala, pozneje pa tudi najet avtomobil, v katerem so bili njuni osebni dokumenti in drugi osebni predmeti. Vse od takrat so na območju tako na kopnem kot v morju izvedli več iskalnih akcij, a so bile vse po vrsti neuspešne. 

Instagram
Hugo Palmer in Erwan Ferrieux.

15. junija je nek ribič na plaži v bližini mesta Port Macquarie našel tri človeške kosti. Še dve kosti so v naslednjih dneh našli v neposredni bližini, vse skupaj pa so poslali na analizo DNK. Avstralska policija je danes potrdila, da gre za posmrtne ostanke Ferrieuxa. Policija je vseskozi domnevala, da sta mladeniča tragično umrla, ko sta se odločila za nočno kopanje v takrat zelo razburkanem morju. Na območju so včeraj sicer našli nove človeške kosti, ki so jih že poslali na analizo. 

Našli indijskega študenta 

Victoria Police
Poshik Sharma

V kraju Marysvillev avstralski zvezni državi pa so včeraj našli truplo mlajšega moškega. Policija domneva, da gre za indijskega študenta Poshika Sharmo, ki je bil pogrešan od prejšnjega četrtka. Nazadnje so ga videli, ko je popoldne zapustil gostišče Duck Inn, kjer naj bi se sprl s prijatelji, nato je izginil neznano kam. Policija njegove smrti zaenkrat ne obravnava kot sumljive, a bo več znanega po opravljeni obdukciji.