Pošastno dejanje

FOTO: Ko je zabadal Snežinko, je štiriletni sin poprijel za kalašnikovko

R.T.
15. 9. 2018, 09.49
Posodobljeno: 15. 9. 2018, 09.58
Deli članek:

Družini je sprva grozil, nato se je spravil nad mačko. Za orožje je poprijel njegov štiriletni sin.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Galveston Police Department
Mario Eduardo Salinas

27-letni Mario Eduardo Salinas iz Galvestona v Teksasu je pristal v kehi, je sporočila lokalna policija. Incident, ki bi ga bolje opisali kot norost, se je pripetil v ponedeljek. Policijo je na dogajanje opozorila Salinasova partnerka, ki jim je sporočila, da fant njej in njenim hišnim ljubljenčkom grozi s smrtjo, preti pa da tudi z ugrabitvijo njunih otrok. Zatem so odjeknili streli, policisti pa so nemudoma zavihali rokave. 

Policisti so prispeli do praznega domovanja, a se je na kraj drame kmalu vrnil sam Salinas, odet v krvava oblačila in obut v s krvjo poškropljene škornje. Nadeli lisice, krvavo dogajanje pa so pozneje opisale priče. 

Kruta smrt

Galveston Police Department
Snežinka je umrla krute smrti.

Policisti so ugotovili, da je Salinas okrvavljen s krvjo hišne mucke z imenom Snežinka, ki jo je pokončal s kuhinjskim nožem. Medtem ko je izvajal krvavo dejanje, je njegov štiriletni sin našel kalašnikovko, jo vzel v roke in začel streljati. V kaj natančno je meril, ni znano, jasno je le to, da se je Salinas nato znebil Snežinkinega trupla ter pograbil otroke in pobegnil. Pozneje se je na prizorišče vrnil sam, tam pa so ga že čakali policisti. Otroci so ostali nepoškodovani. 

Trupelce uboge Snežinke je pozneje v eni od sosednjih ulic našlo lokalno društvo za zaščito živali. Obdukcija je razkrila, da je mačka umrla za posledicami dvanajstih vbodov. Salinas trenutno v priporu čaka na sojenje zaradi kaznivih dejanj mučenja domače živali, nedovoljenega uničevanja dokazov in groženj družinskemu članu.