Tragičen konec iskalne akcije

FOTO in VIDEO: V zapuščenem kamnolomu našli truplo pogrešane Samanthe?

S.R.
4. 8. 2018, 19.58
Posodobljeno: 4. 8. 2018, 20.08
Deli članek:

Detektivi, ki že ves teden iščejo pogrešano bolniško sestro Samantho Eastwood, so danes v zapuščenem kamnolomu našli truplo.

Staffordshire Police
Samantha se ni vrnila na delo. So našli njeno truplo?

28-letno britansko porodničarko Samantho Eastwood pogrešajo že osem dni. Nazadnje so jo videli 27. julija, ko je zapustila bolnišnico v mestu Stoke-on-Trent, kjer je bila zaposlena. V povezavi z izginotjem so pred nekaj dnevi aretirali 32-letnega moškega, a ga nato proti plačilu varščine izpustili. Policija v grofiji Staffordshire je danes razkrila, da so okoli poldneva našli truplo ženske in da so 32-letnika znova aretirali.

32-letnika zdaj sumijo umora, medtem ko so mu pred dnevi lisice nadeli zaradi suma ugrabitve. V povezavi s primerom so aretirali še dva moška, stara 28 in 60. Dvojica je osumljena pomoči pri storitvi kaznivega dejanja.

Profimedia
Iskalna akcija za pogrešano Samantho.

Truplo, ki so ga danes našli na območju zapuščenega kamnoloma v bližini vasice Caverswall, je bilo poslano na obdukcijo, zato policija identitete žrtve še ni razkrila, a vse kaže, da gre za pogrešano Samantho.

Samantho so za pogrešano razglasili 28. julija, ko se ni vrnila v službo. Dan prej, ko je izginila, naj bi njeni sosedje v bližini njenega doma zaslišali glasen krik, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled.