Pazimo na svoje misli

Naše možnosti nimajo prav nobene omejitve

S. N. Č.
4. 8. 2018, 20.02
Deli članek:

Dejstvo je, da imajo omejitve, ki si jih postavljamo, svoje razloge. Pripadajo področju, za katero menimo, da ga obvladamo.

Profimedia
Že sama predstava o neomejenih možnostih je silovita.

Že sama predstava neomejenih možnosti pa je silovita. Še posebno če ne vemo natančno, kaj hočemo.

Resnično pa lahko vplivamo na svojo prihodnost. Vsaka beseda, vsaka misel in vsako delo povzročijo v naši okolici vzorec vibracij, na katerega se vesolje odzove. Eno delovanje povzroči drugo. In ena sama beseda lahko vse spremeni. Beseda živijo se morda ne sliši tako nabita s pomenom kot besedi ljubim te. Vendar brez prve tudi zadnjih ne bi bilo. Naše zaznavanje in občutljivost sta posledica neštetih med seboj prepletenih dejanj. 

Profimedia
Kot se zvezde bleščijo na nebu, zablestite vi v svojem življenju.

NASTANEK

Omejitve so zato, da jih presežemo. Zanimivo si je pogledati, kako nastanejo. Morda je neka karajoča opazka, ki smo jo slišali kot otrok, ustvarila v nas nezavedno omejitev. Lahko pa so jo povzročila previsoka pričakovanja drugih, ki jih nismo mogli izpolniti. V večini primerov smo preprosto dovolili drugim, da na ta ali oni način omejujejo naše življenje. Pomembno je vedeti, da je vsaka uspešna oseba potrebovala mnogo poskusov, preden je izkusila sadove svojega truda. Uspešen človek pa se v eni bistveni točki razlikuje od drugih ljudi. Zanj nobene omejitve niso nepremakljive in morda se trudi, da prav te omejitve premosti.

Seveda je to tudi stvar značaja. Nekatere ravno omejitve navdihujejo. Če se hitro začnemo dolgočasiti in iščemo nove izzive, si ustvarimo okoliščine, ki ustrezajo temu notranjemu stališču. Nekoč se soočimo z vsem, kar si želimo in k čemur si prizadevamo. Pazimo torej na svoje misli: kar si želimo, lahko tudi dobimo. 

VIZUALIZACIJA

Na pot nas popelje Sabrina Meško, vaditeljica joge in pisateljica.

NOTRANJI DIALOG

Vem za neuničljivo silo in večno brezčasnost svoje duše. Sledim svojemu notranjemu glasu, ki me vodi v nove pustolovščine.

Poiščite si mirno mesto. Sprostite se in globoko vdihnite ter izdihnite. Predstavljajte si zvezdno nebo. Beli mesec je skorajda poln. Povsod se lesketajo zvezde, posejane v kraljevsko veličastnih vzorcih, nedosegljive. Izberite si svojo zvezdo. Glejte, kako se blešči v svojem življenju. Je del popolnega nočnega obzorja in obenem prelepa v svoji krasoti. Naenkrat zažari močneje in svetleje kot druge zvezde, kot da bi se vam bližala. Kmalu lahko opazujete že njeno površino. Gre za zlato žareči planet. Nevidna sila vas potegne v ta neznani svet in ne traja dolgo, ko že lebdite v ozračju tega nebeškega telesa.

Pristanete na njegovi površini. Stojite na zlatem pesku. Poglejte naokoli. V daljavi odkrijete zlato piramido in z bliskovito hitrostjo se znajdete pred njo. Vanjo vstopite skozi veličasten vhod in zagledate velik, nežno osvetljen prostor. V njegovi sredi stoji ljubko izrezljan stol, na katerega sedete. V daljavi zveni mirna, radostna glasba in prijetnih vonjev v prostoru še ne prepoznate. Vaš duh je miren in počutite se zelo prijetno. Opazite, kako vaše telo drsi v stanje globoke sproščenosti.

Nenadoma zaslišite iz svoje notranjosti glas, ki vas sprašuje po največji želji vašega življenja. Vzemite si čas in razmislite. Skupaj z odgovori boste pred svojim notranjim očesom videli zaželeno stanje. Vse je tako resnično in dogajanje je napolnjeno z življenjem. Vsaka želja, ki se vas dotakne na ta način, postane vaša takojšnja resničnost. Postane vam jasno, kako hitro in silovito se uresničujejo želje vaše duše.

Globoko zajamete sapo, in kot bi mignil, ste spet doma na Zemlji. Zlato žareči planet s svojo piramido pa vas še vedno čaka, da ga obiščete. S hitrostjo misli se lahko vrnete nazaj in v trenutku uresničite svoje sanje. Vse, kar morate storiti, je to, da pošljete v vesolje vibracije s popolnoma izdelano predstavo, ki jo čutite, vonjate, okušate in utelešate. Tako se vam odprejo neskončne in neomejene priložnosti.