Umrli 13-letni dvojčici

VIDEO in FOTO: V grozljivi nesreči izgubila štiri hčerke in soproga

S.R.
7. 7. 2018, 20.55
Deli članek:

Huda prometna nesreča je vzela življenja 61-letnega moškega in njegove štiri hčerke, vključno s komaj 13 let starimi dvojčicami.

YouTube
Grozljive posledice nesreče.

Včerajšnja grozljiva prometna nesreči v mestu Townsend v ameriški zvezni državi Delaware je terjala pet žrtev. Umrli so 61-letni moški iz New Jerseyja in njegove štiri hčerke. Poleg 13-letnih dvojčic se je življenje mnogo prezgodaj končalo še za 20- in 17-letno dekle, medtem ko je njihova 53-letna mama nesrečo preživela. S hudimi poškodbami so jo prepeljali v bolnišnico. 

Do nesreče naj bi prišlo, ko je prek cestišča zapeljal voznik poltovornjaka in najprej silovito trčil v drug avtomobil, ki se je začel nekontrolirano vrteti in je končno obstal sredi cestišča. Poltovornjak je nadaljeval svojo pot in nato trčil še v enoprostorca, v katerem je živela družina iz New Jerseyja. 

44-letni voznik poltovornjaka in njegov 30-letni sovoznik sta zaradi poškodb, ki sicer niso bile življenjsko nevarne, pristala v bolnišnici, lažje poškodbe pa je utrpel tudi 24-letni voznik avtomobila. Policija vse okoliščine nesreče še ugotavlja, pri čemer zaenkrat še ni znano, ali bo sledila tudi kakšna kazenska ovadba. 

Po navedbah policije sta bila starša v enoprostorcu ustrezno pripeta, medtem ko hčerke na zadnjih sedežih varnostnih pasov niso uporabljale. »Da v nesreči izgubiš štiri otroke … to je nezaslišano,« je o grozljivki dejala Melissa Jaffe s policijskega urada v Delawaru. »Tako mi je žal za njihovo družino, sploh si ne znam predstavljati, kaj preživljajo,« je še dodala.