Lepa izsiljevalka

Tigrica je bila del elitne prostitucije

U.K. / Novice Svet24
2. 3. 2018, 07.00
Posodobljeno: 2. 3. 2018, 09.25
Deli članek:

Pred kratkim smo poročali o Anabeli Šćekić (39), ki je pristala za zapahi, ker je izsiljevala podjetnika. Zdaj pa na dan prihajajo nove podrobnosti o njenem življenju.

Facebook
Anabela je izsiljevala srbskega poslovneža.

Srbski mediji pišejo, da je bila Anabela Šćekić, imenovana tudi Tigrica, del mreže elitnih prostitutk, ki jo je vodil 38-letni Mihajlo Maksimović. Stranke pa naj bi bili ugledni politiki, poslovneži in bančniki, navajajo srbski mediji. Mreža je razpadla, ko so leta 2014 aretirali Maksimovića.

Aretacija

Tigrica Anabela je bila medicinska sestra, ki je pred časom pritegnila pozornost javnosti, ko je poslovneža Dejana Popovića - Tigra obtožila, da jo je silil v nenaravne spolne odnose. 

Spomnimo, Tigrico je policija aretirala prejšnji teden zaradi izsiljevanja. Ona, Tijana Štrulović (23) in Radovan Lukajić so namreč imeli video spolnega odnosa neimenovanega poslovneža, s katerim so ga izsiljevali. Od 34-letnika so zahtevali 20.000 evrov. Vendar pa je moški poklical policijo in trojico so prijeli, trenutno pa so v priporu. Tijana in Anabela naj bi se spoznali med delom, kot elitni prostitutki. 

Mreža

Po informacijah policije naj bi bilo v mreži okoli 20 deklet, med njimi so bile nekatere znane srbske starlete. Med strankami pa naj bi bile mnoge znane osebe z vsega sveta. Po informacijah neimenovanega vira naj bi stranke izbirali samo prek priporočil in posebnega preverjanja. Mreža naj bi nastala okoli leta 2013, dekleta pa so bila stara okoli 22 let. Maksimović je imel zelo dobro vodeno evidenco tako o dekletih kot o klientih, tako da mreže pravzaprav ni bilo težko uničiti. Sam je od vsakega plačila dobil tretjino, v nekaterih primerih pa 50 odstotkov. Dekleta so svoje usluge nudila v hotelih in apartmajih po Beogradu. Koliko so zaslužile na noč, ni znano, a naj bi dobile tudi več kot tisoč evrov. Policija je takrat aretirala tudi več deklet, med njimi sta bili tudi Milica Živanović ter Božana Vujinović, prav tako zvezdnici resničnostnih šovov.