Poroka

FOTO in VIDEO: Natka je na Filipinih dahnila večni da

Teja Pelko / Novice Svet24
2. 3. 2018, 07.00
Deli članek:

Natka Geržina, ustanoviteljica, menedžerka in članica nekdanje popularne slovenske glasbene skupine Power dancers ter lastnica plesne šole je dolgoletnemu partnerju, članu skupine Kingston Zvonetu Tomcu, s katerim ima tudi dva sinova Nika in Luko, obljubila večno zvestobo.

Osebni arhiv
Geržina je večna da dahnila v prelepi beli čipkasti obleki z odprtim hrbtom.

Za vstop v zakonski jarem pa se ni odločila v Sloveniji, ampak na drugem koncu sveta, na Filipinih. 

V zakonski jarem stopila na plaži

Natka in Zvone sta se poročila na otoku Boracay, v katerega se je plesna pedagoginja in koreografinja zaljubila med lanskim družinskim pobegom v tople kraje. 

Veselemu dogodku so poleg sinov prisostvovali tudi njuni prijatelji z družinami. Natka je večni da dahnila v prelepi beli čipkasti obleki z odprtim hrbtom, Zvone pa je v zakonski jarem stopil oblečen v belo srajco z metuljčkom v peščeni barvi ter v hlačah in telovniku v enaki barvi. Večno zvestobo sta si obljubila na plaži, skupinsko fotografijo tik po veselem dogodku pa je Natka delila s svojimi prijatelji na facebooku. Pod objavo je zapisala: »Naredila sva to!«

Pozneje je Natka objavila še posnetek med razrezom poročne torte. Nevesta se je za poročno slavje preobleka v krajšo oprijeto rožasto obleko, ženin pa se je odločil za manj »radikalno« potezo, saj si je samo slekel telovnik in razpel srajco.