Grozljiva najdba

Pomurje: na odlagališču odpadkov zaman iskali človeško glavo

J.P.
6. 12. 2017, 10.46
Posodobljeno: 6. 12. 2017, 14.39
Deli članek:

Policijska uprava Murska Sobota je bila včeraj obveščena, da naj bi se na enem izmed pomurskih odlagališč odpadkov »nahajal del človeškega telesa.«

Profimedia
Na pomurskem odlagališču odpadkov naj bi našli del človeškega telesa (fotografija je simbolična).

»V zvezi z pridobljenimi informacijami izvajamo določene aktivnosti v zvezi potrditve morebitnega kaznivega dejanja, zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja,« so sporočili.

Spletni portal sobotainfo je sicer dopoldne poročal, da naj bi neka ženska na odlagališču odpadkov v Dolgi vas med brskanjem po smeteh naletela na žensko glavo. To naj bi se zgodilo že prejšnji teden, a menda zaradi strahu in šoka tega ni prijavila policiji. Omenjeni portal je poročal še, da je policija dostop do odlagališča zaprla in da bo tja poslala ekipo preiskovalcev, ki bo s pomočjo pasjega smrčka skušala najti morebitne druge ostanke človeškega telesa.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota, ki sicer še nadaljujejo z zbiranjem obvestil, so danes opravili ogled odlagališča odpadkov, pri čemer pa niso našli nobenega dela človeškega telesa, sporočajo iz PU Murska Sobota.