Pripravljena na umor?

Umor na Tinder zmenku

G.G.
6. 12. 2017, 08.43
Posodobljeno: 6. 12. 2017, 14.55
Deli članek:

15. novembra je Sydney Loofe iz Lincolna v ameriški zvezni državi Nebraska odšla na zmenek z žensko, ki jo je spoznala prek aplikacije za zmenke Tinder. Ni se vrnila.

Instagram
Sydney Loofe je bila pogrešana od 16. novembra.

Policija je včeraj sporočila, da so na podeželju v okrožju Clay našli truplo. Gre za pogrešano 24-letno Sydney Loofe. Vse ugotovitve nakazujejo, da se je zgodil strašen zločin – umor!

Sydney je 15. novembra odšla na zmenek s 23-letno Bailey Boswell. Na Snapchatu je še objavila svojo fotografijo in napisala: “Pripravljena na zmenek”. Naslednji dan je ni bilo v službo.

Kriminalisti z umorom povezujejo Boswellovo in njenega 51-letnega sostanovalca, kariernega pridaniča malega formata Aubreya Traila. Prijeli so ju že prejšnji teden, vendar zaradi drugih nečednosti, tatvin, nasilja in ropov. Zaenkrat ju še niso kazensko ovadili za umor, ker pa sta bila zadnja, ki sta videla Sydney, ju temeljito zaslišujejo.

TANEY COUNTRY SHERIFF
Aubrey Trail (levo) in Bailey Boswell.

Trail in Boswellova sta minuli teden na družabnih omrežjih objavila več posnetkov, na katerih vneto razlagata, da nimata ničesar z izginotjem Loofove. Bailey je razlagala, da sta se na zmenku s Sydney vozili z avtomobilom in kadili marihuano. Potem jo je Bailey odpeljala do prijateljice in odšla. Od takrat naprej je naj ne bi več videla.