Huda nesreča

Tonyju v bran stopil oče: »Nemogoče je, da bi vozil hitro«

R.T.
4. 11. 2017, 09.39
Posodobljeno: 4. 11. 2017, 12.16
Deli članek:

Kot smo že poročali je včeraj popoldan v Rovinju znan hrvaški pevec Tony Cetinski povozil moškega.

48-letni pevec je s svojim Mercedesom S povozil moškega, ki naj bi že pred tem ležal na cestišču. Moškega, šlo naj bi za 62-letnega I. K., je z vozilom dva metra vlekel po cesti.

Truplo so izpod avtomobilskih koles morali izvleči gasilci, Tony pa je na mestu nesreče opravil hiter alkotest, ki je pokazal, da ni vozil pod vplivom alkohola. Truplo 62-letnika je bilo poslano na obdukcijo, ki bo pokazala, zakaj je nesrečnež ležal na cestišču.

Nesreča se je zgodila na ostrem in nepreglednem zavoju, v bližini kavarne, v kateri naj bi se pred nesrečo nahajal umrli.

Mirko Cetinski: Nemogoče, da bi Tony vozil hitro

Tonyjev oče Mirko, je za hrvaški časnik Glas Istre dejal, da je njegov sin v šoku. »Človek je ležal na cesti in očitno ga ni videl. Ali je bil že mrtev, ne vem. Je pa nemogoče, da bi Tony na tem mestu vozil hitro, saj je ulica zelo ozka,« je dejal Mirko.

Na portalu 24sata pa so objavili izjavo priče nesreče, ki je dejala, da je bilo v času nesreče na ulici polno otrok, ki so se vračali iz šole. »Najprej nismo vedeli, kdo je vozil. Človek je že pred tem ležal na cesti. Prišel je iz kavarne, kjer ljudje pijejo vino,« je dejal očividec.