Neuradno si je sodila sama

Skrivnostna smrt policistke Suzane še vedno buri duhove

R.T.
27. 5. 2017, 18.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V četrtek popoldne so pred splošno bolnišnico Murska Sobota v Rakičanu našli truplo hrvaške policistke Suzane, ki so jo na Hrvaškem pogrešali že od nedelje.

Nestali.hr
Vugrinčeva naj ne bi umrla nasilne smrti, neuradno naj bi si sodila sama.

Spomnimo, 49-letna Suzana Vugrinec se je prejšnjo nedeljo od doma odpeljala z zelenim Renault Cliom, potem pa se je za njo izgubila vsaka sled. Ker so jo opazili na mejnem prehodu Mursko Središče – Petišovci, so hrvaški organi sprožili mednarodno iskalno akcijo. Ta se je končala s tragičnim zaključkom.

V četrtek okrog 16.30 so na parkirišču pred splošno bolnišnico Murska Sobota v Rakičanu reševalci našli mrtvo žensko, ki naj bi bila mrtva v avtomobilu že več kot 24 ur. Izkazalo se je, da gre za pogrešano Suzano. Na truplu ni bilo znakov nasilja, po neuradnih informacijah je obdukcija pokazala, da si je Suzana življenje vzela sama. Pojedla naj bi večjo količino uspavalnih tablet.

Še vedno ni povsem jasno, kaj se je s policistko, ki se je sicer službeno ukvarjala z družinskim nasiljem ter nasiljem nad ženskami, dogajalo v zadnjih dneh, preden si je tako tragično vzela življenje. Noč na ponedeljek naj bi preživela v hotelu nekje med Moravskimi Toplicami, Lendavo in Mursko Soboto, ki ga je v ponedeljek zapustila, naslednji dnevi do tragedije in tudi motiv zanjo pa ostajajo zaviti v tančico skrivnost, poroča hrvaški portal 24sata.