Iskali so jo

Pogrešano hrvaško policistko našli mrtvo v Sloveniji

M.K.
26. 5. 2017, 07.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Na parkirišču pri bolnišnici v Murski Soboti so v parkiranem avtomobilu našli mrtvo žensko.

nestali.hr
Suzano Vugrinec so pogrešali od nedelje, ko se je odpeljala s svojim avtomobilom.

V četrtek okrog 16.30 so na parkirišču pred splošno bolnišnico Murska Sobota v Rakičanu našli mrtvo žensko, ki naj bi bila mrtva v avtomobilu že več kot 24 ur. Informacijo je za Svet24.si potrdila Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi policijske uprave v Murski Soboti. Policisti so ugotovili, da gre za pogrešano hrvaško policistko Suzano Vugrinec, ki so jo pogrešali že od nedelje. Policisti niso ugotovili znakov nasilja. Vzrok smrti zaenkrat še ni ugotovljen, več o tem bo znanega po opravljeni sanitarni obdukciji.

49-letna hrvaška policistka je sicer pogrešana od nedelje, ko se je od doma odpeljala z zelenim Renault Cliom in se je za njo izgubila vsaka sled. Na mejnem prehodu Mursko Središče - Petišovci je vstopila v Slovenijo, zato so hrvaški organi sprožili mednarodno iskalno akcijo.

Po poročanju hrvaških medijev so obmejni organi potrdili, da je mejo prečkala sama ter s tem ovrgli namigovanja, da bi lahko bila žrtev kaznivega dejanja. Vugrinčeva je bila uslužbenka Policijske uprave Varaždin na Hrvaškem, kjer se je službeno ukvarjala z družinskim nasiljem ter nasiljem nad ženskami.