Tragedija

V stanovanju našli mrtva fanta in punco

R.T.
5. 1. 2017, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Danes okoli tretje ure popoldne so v stanovanju v beograjskem naselju Mirijevo našli mrtva 29-letnega fanta in 17-letno Simonido, poroča srbski portal Blic.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Kraja dogodka še preiskujejo, vendar po prvih ugotovitvah na njunih telesih ni vidnih znakov nasilja. Natančen vzrok smrti mladeniča in najstnice bo tako znan šele po opravljeni obdukciji, vendar, kot navajajo pri Blicu, njunih najbližjih sosedov tragedija ni presenetila.

Spodnji sosed Zoran pravi, da je v stanovanju Simonida sicer živela s svojo sestro Damjano, ki naj bi bila že približno dva tedna v zaporu, ter dodaja, da so tam skoraj vsak večer prirejali glasne zabave, na katerih se je zbiralo ogromno ljudi. Pravi še, da je sestrama pogosto pomagal in da jima je včasih nosil tudi hrano, nekoč pa naj bi na Damjanino prošnjo celo pazil na njeno mlajšo sestro Simonido, za katero je imel samo lepe besede.

»Srce me boli, očitno je zapadla v slabo družbo. Pogosto sem videl tega fanta, s katerim se je družila. Po telesu je bil tetoviran, nekega dne je celo ob drugi uri zjutraj začel tolči po vratih in zahtevati rakijo. Ko je tu še živela Damjana je na njihova vrata vedno znova trkala policija. Nekega dne, ko jim niso želeli odpreti, so skozi okno vstopili tudi specialci, od takrat se je situacija nekoliko umirila. Fanta in Simonido sem nazadnje videl pred nekaj dnevi,« je dejal sosed, ki mu pritrjujejo tudi drugi sosedi. Ti pravijo, da je bila Simonida sicer fejst punca, vendar domnevajo, da sta imeli sestri težave z drogo.