Zadnje slovo

Slovo od 15-letnic: združeni v življenju, združeni po smrt

R.T.
31. 8. 2016, 13.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Sara P. in Sara J. (15) sta bili pokopani v skupni grobnici. Sara P. je oboževala igro in je sanjala, da se bo nekega dne vpisala na igralsko akademijo. Njene sanje so se razblinile konec tedna v nesreči z vozilom VW passat.

Facebook
Deklici bodo pokopali danes na lokalnem pokopališču.

Ob 15. uri so se svojci in prijatelji poslovili od dveh mladih deklet, ki sta življenje izgubili v tragični prometni nesreči, ki se je zgodila konec minulega tedna. Sara P. in Sara J. sta bili neločljivi prijateljici. Vedno nasmejani, polni življenja in veselja, radi sta se vozili s kolesom in pogosto prespali na domu ene ali druge, povedo bližnji. Družini sta se zato odločili, da bodo tesno povezani dekleti položili v skupno grobnico.

Dekleti sta umrli v hudi prometni nesreči pri mestu Resnik v bližini Pleternice. "Nista še dobro zakorakali v življenje, ko sta nas že zapustili. Sprašujemo se, zakaj vedno odidejo najboljši," so neutolažljivi sosedje.

Dekleti sta se konec tedna prvič odpravili na nočno zabavo v mesto. In tudi zadnjo, saj se je pot domov okoli 4.30 ure končala tragično.

Dekleti sta bili navdušeni športnici, ukvarjali sta se s plesom, bili odličnjakinji in se udeleževali šolskih tekmovanj. Sara P. je oboževala igro in je sanjala, da se bo nekega dne vpisala na igralsko akademijo. Njene sanje so se razblinile konec tedna v nesreči z vozilom VW passat.