Top flop tedna

Pijan vozil v Tržiču, mislil, da je v Celju

Samo Strel
25. 7. 2016, 17.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

arhiv Svet24
V Tržiču so policisti iz prometa izločili voznika avtomobila iz Celja.

10. V Kopru je neznani storilec z opeko razbil izložbo trgovine in ukradel štiri sončna očala v skupni vrednosti 800 evrov.

9. V okolici Črnomlja je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel puško ter okoli 1700 evrov gotovine.

8. Krški policisti so kazensko ovadili mulce, stare 17, 18 in 19 let, ki jih sumijo, da so na Vihrah zgolj iz objestnosti razbili vrata objekta in pobegnili.

7. V Slovenskih Konjicah sta moška, ki sta pred trgovino pobirala prostovoljne prispevke za gluhoneme otroke, občanki iz denarnice ukradla 150 evrov.

6. Pomurski policisti so v Lendavi obravnavali tatvino sefa iz hotelske sobe.

5. Iz garaže v Ankaranu so tatovi ukradli prikolico z naloženim gumenjakom znamke Novomar NM320 in motorjem znamke Yamaha. Lastnik je oškodovan za okrog 9000 evrov.

4. Dolenjski policisti so v okolici Krškega intervenirali zaradi spora 50-letne ženske in njenega tri leta starejšega partnerja. Ugotovljeno je bilo, da je žena pod vplivom alkohola moža z zidakom treščila po glavi in ga lažje poškodovala. Sledi ji kazenska ovadba.

3. Celjski policisti so v Vinski Gori obravnavali vlom v vrtno uto. Lastnik pogreša več različnega vrtnega orodja, sod z vinom in žganje.

2. Na parkirnem prostoru pred eno od trgovin v Kopru je neznana ženska, tujka, pristopila do 74-letnega domačina in mu v podpis ponudila list za podporo nekemu projektu. Pri tem ga je objela s hrbtne strani in mu iz žepa srajce ukradla dva bankovca vrednosti 50 evrov in osebno izkaznico.

1. V Tržiču so policisti iz prometa izločili voznika avtomobila iz Celja, ki mu je alkotest nameril kar 1,80 alkohola v litru izdihanega zraka. Možakar je bil prepričan, da se nahaja v okolici Celja, iz avta pa se ni mogel skobacati sam, temveč šele s pomočjo modrih angelov.