Črna kronika

VIDEO: Množični morilec v Connecticutu že varno za rešetkami

STA / T.C.
13. 5. 2015, 10.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Množični morilec, ki je v gozdu za trgovskim centrom predmestja Hartforda New Britain v Connecticutu zakopal trupla sedmih oseb, naj bi bil 45-letni William Devin Howell, ki je v zaporu že več kot deset let, prav tako zaradi umora.

Reuters

Policija je v ponedeljek našla še štiri trupla na kraju, kjer so leta 2007 našli tri ženska trupla.

Prva trupla je leta 2007 odkril lovec, v ponedeljek pa so s pomočjo službenega psa našli še posmrtne ostanke štirih oseb, od katerih so doslej identificirali le mater dveh otrok Melanie Camilini, ki je izginila leta 2003. Istega leta so izginile tudi Diane Cusak, Joyvaline Martinez in Mary Jane Menard.

Reuters

Policija je v ponedeljek sporočila le, da sumijo množičnega morilca, ki pa več ni nevaren za javnost. Howell je bil obsojen na zaporno kazen zaradi umora 33-letne Milse Arizmendi in to leta 2003. Njenega trupla niso nikoli našli in morda je eno od doslej še neidentificiranih trupel, ki so jih našli v gozdu.

Howella so iskali, ker so Arizmendijevo nazadnje videli v njegovem kombiju. Ujeli so ga leta 2005 v Virginiji in v kombiju odkrili sledi njene krvi in krvi še ene neidentificirane osebe.

Policija doslej še ni pojasnila zakaj sumi, da je Howell množični morilec, odgovoren za smrt sedmih oseb, najverjetneje žensk. Proti njemu za ta primer prav tako še ni bila vložena obtožnica.