Črna kronika

Huda prometna nesreča na Primorki, več hudo poškodovanih, eden mrtev!

STA/K.S.
28. 12. 2014, 15.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V nesreči na primorski avtocesti pri uvozu Postojna je ena oseba umrla, najmanj sedem pa je poškodovanih.

Prometno informacijski center: Primorska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Unec in Razdrto proti Kopru. Priporočamo izvoz Logatec proti Kopru. Zaprt je tudi izvoz iz počivališča Ravbarkomanda v smeri Kopra in uvoz Postojna proti Kopru. Zaradi narave prometne nesreče bo avtcesta zaprta dlje časa. 

Po prvih podatkih je zaradi snega in burje naletelo približno 50 vozil, je potrdila tiskovna predstavnica Policijske uprave Koper Anita Leskovec. Avtocesta med priključkoma Unec in Razdrto proti Kopru bo zaprta dlje časa.

Do nesreče je prišlo nekaj po 13. uri, policisti pa trenutno še opravljajo ogled kraja dogodka, je še pojasnila predstavnica policije.

Primorsko avtocesto so najprej zaprli zaradi zdrsa tovornega vozila, kot kaže, pa je nato prišlo do naleta več avtomobilov v tovornjak. Po informacijah Prometno-informacijskega centra za državne ceste bo avtocesta zaradi narave prometne nesreče zaprta dlje časa. Voznikom priporočajo izvoz Logatec proti Kopru. Zaprt je tudi izvoz iz počivališča Ravbarkomanda v smeri Kopra in uvoz Postojna proti Kopru.