Črna kronika

Policisti do osumljencev umorov dveh pogrešanih oseb

STA/J.P.
8. 6. 2014, 19.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Novomeški kriminalisti so v preteklih dneh aretirali osumljenca kaznivega dejanja umora moškega, ki je bil pogrešan od februarja 2012, celjski kriminalisti pa so obravnavali osumljenca umora moškega, ki je bil pogrešan od sredine aprila, so sporočili s policije. Več informacij bodo policisti predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek.

policija.si

Policisti so namreč zaključili kriminalistični preiskavi obeh pogrešanih oseb, ki sta bili umorjeni, ena na območju Novega mesta, druga pa na območju Celja.

PU Celje
Šentjurski policisti v sodelovanju s celjskimi kriminalisti so v kleti stanovanjskega bloka v Šentjurju v sredo našli moško truplo, po njihovih navedbah pa je šlo za primer sumljive smrti. Policisti niso izključili možnosti, da bi lahko šlo za pogrešano osebo; po poročanju Slovenskih novic bi lahko šlo za 62-letnega Alojza Podlogarja, ki je pogrešan od aprila letos.

Več informacij bodo policisti predstavili na novinarski konferenci v ponedeljek.

V okolici Bereče vasi pri Metliki pa so truplo našli v vodnjaku pri zapuščenih hiši. Mediji so ta teden poročali, da naj bi šlo za dalj časa pogrešanega Jureta Erjavca, ki naj bi bil neuradno ustreljen.

Trupla pokojnika ni odkril nihče od domačinov, pač pa naj bi policisti do njega prišli načrtno. Truplo naj bi bilo v vodnjaku že dlje časa, celo več kot dve leti.