Črna kronika

Pogrešajo mlada Marka Premužiča in Boštjana Ostrša

STA/M.J.
4. 8. 2013, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V petek okoli 11. ure sta neznano kam odšla 13-letni Marko Premužič in 16-letni Boštjana Ostrš, oba doma iz Maribora.

Policija.si

Nazadnje so ju videli na Jenkovi ulici 42 v Mariboru, staršem pa sta se nazadnje javila v petek zvečer po mobilnem telefonu, vendar se doslej nista vrnila domov, so danes sporočili iz Policijske uprave Maribor. 13-letni Marko Premužič je suhe postave, visok okrog 170 centimetrov, modrih oči, klinastega obraza in kratko pristriženih kostanjevih las. Na desni nogi ima pod kolenom tetovažo z napisom "Sofija s srčkom", ki si jo je napravil sam. Oblečen je bil v modro-sive kratke hlače do kolen in modro majico s kratkimi rokavi, na kateri je spredaj vidna fotografija ženske. Obut je v sive tenis copate številke 42, ki so visoki do gležnja.

Skoraj 17-letni Boštjan Ostrš je prav tako suhe postave, visok je 173 centimetrov, svetlih pobarvanih las, rjavih oči, klinastega obraza in štrlečih ušes. Tudi Ostrš ima na desni nogi pod kolenom tetovažo, ki si jo je napravil sam, z napisom "Nastja". Oblečen je bil v široke hlače sive barve in majico s kratkimi rokavi v roza in beli barvi ter obut v tenis copate črno oranžne barve velikosti 40.

Policija prosi vse, ki so pogrešana kje opazili ali karkoli vedo o tem, kje sta ali kje bi lahko bila, da to sporočijo najbližji policijski postaji. Pokličejo lahko tudi policijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.