Avto-moto

Milijarda za Garmin

Božo Lalič / Auto Bild Slovenija
4. 7. 2011, 14.02
Deli članek:

Uporabniki spletnega portala Garmin Connect so dosegli pomemben mejnik – na portalu so zabeležili že milijardo milj aktivnosti.

Portal Garmin Connect je namenjen pregledovanju in analizi podatkov tekaških treningov, pohodniških tur, kolesarskih voženj ter ostalih aktivnosti, ki jih uporabniki lahko opravljajo ob uporabi svojih naprav Garmin. Omogoča izmenjevanje aktivnosti med uporabniki, načrtovanje aktivnosti, podrobno analizo treningov in še več. Portal dnevno uporablja 1,6 milijona uporabnikov naprav Garmin s celega sveta, ki so na portal naložili že več kot 60.000.000 aktivnosti.

Slovenski amaterski in profesionalni športniki, uporabniki naprav Garmin, z veseljem uporabljajo portal Garmin Connect za analizo in izmenjavo aktivnosti. Tako so k skupnemu seštevku prispevali več kot 500.000 milj – pot do Lune in nazaj.

Uporabniku, ki je na portal Garmin Connect naložil milijardo miljo, bo Garmin podaril kolesarski računalnik Edge, športno uro Forerunner ali  pohodniško napravo po lastni izbiri.