Astro

Namig z neba: do 8. 9. 2019 je čas je za popravni izpit

Uroš Brumen, spiritualni medij
2. 9. 2019, 20.00
Deli članek:

Uvid v energije 36. tedna so navdihnili angeli.

profimedia
nebo

Zavedanje, ki ga imamo o sebi, se lahko te dni za hip tudi zruši. Na trenutke bomo imeli namreč občutek, kakor da delujemo proti vetru. Lahko se tudi zgodi, da bomo zaradi nezaupanja želeli zrušiti že postavljeno. A tukaj se je vredno ustaviti in razmisliti o naslednji potezi ter o tem, ali smo resnično pripravljeni še enkrat prehoditi isto pot.
NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)
Vaša postavitev v sam krog energij in vaših vodnikov je resnično podprta z vsemi možnimi silnicami. Nahajate se pred na široko odprtimi vrati v vašo prihodnost. Zatorej bi bilo vredno to obdobje izkoristiti za zaključevanje odnosov, za morebitne obnovitve odnosov in za nove začetke. Čustveno precej previdno, namreč ni vse tako kot je videti. Poslovno pa je čas, da svojim načrtom postavite nova merila.
NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)
Nekatera spoznanja iz vaše preteklosti so vas za hip ohromila. Vendar to samo na mentalnem področju. Energije in vsi energijski krogi energijskega zavedanja so namreč postavljeni tako, da boste z daljšimi premišljenimi koraki in z dovoljenjem za lastno dušno regeneracijo, prejeli več modrosti ter uresničili vaš dušni načrt. Ta načrt ima sicer vam vidno vizijo, a je čas, da razširite lastne meje.
NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)
Odločitev je pred vrati. Neko že skoraj pozabljeno sporočilo vam bo dalo novega zagona. V tem obdobju si pot, po kateri hodite, utrjujete predvsem sami. Nikar pa ne smete pozabiti na zaščito Najvišjega, da vam s svojim delovanjem na dolgi rok prinaša premnoge odgovore in potrditve, da so bile vaše odločitve pravilne, čeprav ste v to dvomili. Nikar se ne ozirajte nazaj, tam so stvari in ljudje, ki vam ne služijo več.
NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)
Vsi vaši načrti so oplemeniteni in vam bodo dobro služili. Na vas je samo, da brezpogojno zaupate ter dovolite, da stvari preprosto stečejo. Vse, kar ste za uresničitev zastavljenih ciljev lahko postorili, je že v pretoku. Na vas je torej, da si končno dovolite biti, da v odnosih ne iščete nepotrebnih malenkosti in da si pričnete dovoliti slediti lastni ambiciji.
PREIZKUŠNJA TEDNA 
Igrivost osebnostnih števil 1, 3 in 4 se bo nagajivo smukala med samim dogajanjem. Bodite pripravljeni na čustveni vihar, še posebej tam, kjer ste v preteklosti zaključili tako, da ste situacijo dobesedno vrgli čez ramo. V takšnih odnosih trenutno vlada prepad. A ne dovolite se zmesti drugi strani, ki bi vas želela zavesti. Število 1 nas vsekakor opominja na nove sveže korake. Število 3 bo k tej situaciji še dodobra pripomoglo, saj nam prinaša usklajenost s sabo in mirnost. Na številu 4 pa v prihajajočem obdobju stoji prav vse. Namreč, spretno bo gladila odnose, nas spodbujala k novim načrtom in nam iz koraka v korak potrjevala, da se bile naše odločitve iz preteklosti več kot pravilne.
Afirmacija tedna:
"Moja energija je v zavedanju novega koraka. Z zaupanjem v božjo previdnost pa preprosto vem, da bo ta naslednji korak pravi. "