Astro

Kaj je vloga angelov in kdo lahko stopi v stik z njimi

Andreja Novak, Zavod za energije
24. 7. 2019, 16.13
Posodobljeno: 24. 7. 2019, 16.13
Deli članek:

Na milijone jih je, tu, tam … Angeli so vsepovsod okoli nas ... in vedno so nam pripravljeni priskočiti na pomoč.

Dreamstime
Angeli in narava nimajo notranjega naboja po spremembi, samo so, samo obstajajo in to je dovolj.

Angeli nam v srca usipajo ideje, ki nam spreminjajo življenje, z nevidno tolažbo nam lajšajo neprespane noči, ko si v skrbeh želimo samo zaspati.

Potrpežljivi so do nas, ko gluhi in slepi za njih hodimo z glavo skozi zid. Iščejo poti, kako priti do nas. Iščejo vstop v naše srce, v naš sistem, ker nam želijo pomagati. In tako odkrijejo subtilne duše, ki se odzovejo na njihov obisk, jim podarijo čas in osebno tišino, da lahko poustvarijo, kar začutijo. To je njihova pot navzven, med ljudi, kjer najrajši bivajo.

ODPIRANJE

Začutimo ali razmislimo, katero energijo pogrešamo ali potrebujemo v življenju, nato zapremo oči, nekajkrat globoko vdihnemo in izdihnemo ter se osredotočimo na želeno energijo in pokličemo angela te energije: na primer angela ljubezni, angela obilja … In v miru čutimo, slišimo …, zaznavamo spreminjanje energij v okolici in nas samih. Večkrat ko to naredimo, vse bolj odpiramo srce za to energijo, boljša komunikacijska pot je odprta in ta energija nas potem lahko obišče v sekundi oziroma začutimo jo prej, preden do konca pomislimo o njej. Angeli ne prinašajo sestavljenih energij, ampak so čista energija, za katero je dovolj, da vemo, kako jo priklicati. Izkušnje so pokazale, da pri tem ni pomembno, ali naša glava pozna vsa angelska imena (ki smo jih mi določili čudovitim in neoprijemljivim energijam), pomembno je, da si mi jasno priznamo, katero energijo pogrešamo v svojem življenju. Zaprosimo angela te energije, da se nam pridruži, da ga začutimo in sprejmemo v lastna čutila, da ga prepoznamo. Zavestna druženja z angeli nam razvijejo notranjo kapaciteto teh dobrih energij, da jih lahko hitreje prikličemo in se bolj intenzivno z njimi družimo. Vsi angeli se vedno odzovejo na vsak naš klic in priziv, vendar mi v svojih sivih skrbeh tega včasih (običajno) ne opazimo. 

Dreamstime
Ko angeli odkrijejo subtilne duše, ki se odzovejo na njihov obisk, jim podarijo čas in osebno tišino, da lahko poustvarijo, kar začutijo.

ZAKAJ KOMUNICIRATI Z ANGELI?

Človek se v primerjavi z naravo, vesoljem in angeli nenehno spreminja. Res je, da se tudi narava v vsakem letnem času, vendar narava ne spreminja svojega notranjega stanja, svojega notranjega naboja, tako kot ga angelske sfere ne. Angeli in narava nimajo notranjega naboja po spremembi, samo so, samo obstajajo in to je dovolj. Ko človek, posameznik pride do te stopnje, mu ta metoda ni več potrebna. Takrat ne potrebuje nobene metode ali tehnike več. Takrat je in sobiva v sferah, kjer so angeli in druge energijske podpore prisotne ter so mu zavestno na voljo. 

Vendar je posameznik v začetnih stopnjah odkrivanja samega sebe skozi reševanje fizičnih, čustvenih ali psihičnih težav ujet v lasten energijski krog, ki ga je pripeljal do teh težav, do kritične točke, ki jo želi spremeniti. Zato je treba najprej odpreti ta začaran krog, ki sili v ponavljanje že starih stvari, in se odpreti navzven. 

Pri spreminjanju so posamezniku v največje breme misli, miselni vzorci, ki se kot mantre, afirmacije … ali bolj kot pokvarjen gramofon vrtijo po glavi in določajo miselni tok brez zavestne privolitve lastnika glave. Vse se dogaja spontano, prikrito, podzavestno, vseeno so reakcije tega dogajanja vidne ter čutne na fizičnem in čustvenem telesu, torej tega nezavednega miselnega toka ne moremo zanikati, temveč ga je dobro od blizu pogledati in ga spreminjati počasi, vztrajno in redno, dokler se več ne spomnimo, katero misel smo želeli opustiti in spremeniti.

KDO LAHKO KOMUNICIRA Z ANGELI?

Vsakdo, ki se tega spomni. Da pa to komuniciranje nekam pelje – v lepše, ljubeče, zdravo in obilja ter prijateljev polno življenje, je treba vztrajati in vzpostaviti notranje poti do angelov. Zato je treba opazovati sebe, pri tem nam največ pomaga angelski dnevnik, v katerega datumsko zapisujemo naša vprašanja, težave, za katere želimo angelsko pomoč. Zapisujemo pa tudi naša spoznanja – odkritja o sebi, okolici, naravi, angelih … Na ta način postane pot trdna in stabilna, naše napredovanje pa ima temelje. Človek je edino bitje, ki se spreminja, zavestno ali podzavestno. V lastno korist ali škodo. Dokler ne pridemo do točke, da je dovolj, da smo, da živimo, je dobro, da se zavestno spreminjamo, da uporabimo lastno voljo za spremembe. Ko pa najdemo v sebi moč bivanja, postanemo del univerzuma, ki samo je in mi smo harmoničen del tega.