Astro

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Tanja Ty Zorzut, barvna numerologinja
20. 7. 2019, 11.55
Posodobljeno: 20. 7. 2019, 11.55
Deli članek:

Polna luna in mrk sta nam prinesla nekaj razburkane energije ob spuščanju starih stvari, vendar se ta počasi umirja in v tem vikendu bomo lahko okrepili občutek varnosti in notranje moči.

PS
barve

Energije tedna bodo podpirale transformacijo nas in našega življenja, fokus bo na novih odnosih, zdravljenju, željah, ljubezni, zaznavah, kaj je pravo za nas.
Sobota, 20.7.

Magentni in bakreni žarki podprejo občutke varnosti v telesih in odnosih. Bodimo pozorni, kje se počutimo varni in domače, čeprav smo v novih odnosih, na novih terenih. Sledimo jim. Spočijmo telo in um. Hodimo bosi, da se prizemljimo in aktiviramo zdravljenje telesa.
Nedelja,21.7.

Zlati in rumeni žarki aktivirajo naš center moči. Občutek varnosti se sidra v celice, kot tudi zavedanje, da polno prevzemamo krmilo svojega življenja. Sprostimo se, nasmejmo, začutimo mir v srcu. Prijetna presenečenja so na poti.
Ponedeljek, 22.7.

Temno magentni in vrtnično rožnati žarki zdravijo pretekle izkušnje in krepijo zaupanje, ljubezen. Čas je, da se prenehamo truditi sami. Zaupajmo, da je vse v naše najvišje dobro in da nas vesolje podpira, ko korakamo v novo življenje.
Torek, 23.7.

Kraljevsko modri žarki pomagajo zaključiti trenutni cikel preobrazbe, v celice sidrajo mir, ljubezen in srečo. Začutimo jih, kajti ti občutki magnetično privlačijo k nam vse, kar si želimo. Ohranimo fokus.
Sreda, 24.7.

Dan ljubezni, kreacij in obilja podpreta svetla magenta in olivna. Določeni dogodki se odvijejo tako popolno, da ostanemo brez besed. So odraz naše ljubezni, ki smo jo tkali skozi življenje. Čas je, da sprejmemo blagoslove, ki so nam namenjeni.
Četrtek, 25.7.

Turkizni in rumeni žarki nam pomagajo opaziti, kako nas je tok življenja pripeljal točno tja, kamor je namenjeno. Jasno vidimo in se odločamo iz centra naše moči.
Petek, 26.7.

Magentni in olivni žarki podprejo odpuščanje v odnosih, zavedajmo se, da navezanost ni zdrava in da je vsak svoj steber v odnosu in tako tudi delujmo. Bodimo samostojni, vendar zdrava podpora eden drugemu. Spoštujmo razlike, nas bogatijo.


Afirmacija:
Svoje življenje preobražam z močjo ljubezni in svetlobe.