Astro

Horoskop: od 29.4. do 5.5.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
29. 4. 2019, 13.40
Posodobljeno: 29. 4. 2019, 14.22
Deli članek:

Pluton v kozorogu se je že obrnik retrogradno, v torek se bo še Saturn,tudi v kozorogu. Oba napovedujeta globlje spremembe skozi poletje. Tako v vrednotah, notranjem in zunanjem redu, sistemih … Dovolite si sprejeti spremembe zase, za okolje in širšo skupnost, državo. Spremembe bodo še toliko večje, trajnejše, ker je med njiju ujet J vozel.

dk
Napoved

Ponedeljek:
Luna v ribah bo odprla praznično vzdušje tega tedna in nič se vam ne bo dalo. Prevevala vas bodo čustva, ki se jim NE predajte, temveč se sproščajte in dovolite, da se sproti vse rešuje samo po sebi. Velikih poslov se danes ne lotevajte.

Torek:
Mars v dvojčkih in Merkur v ovnu je zanimiva kombinacija, ko boste hitri v besedah in mislih ter vročekrvni v pogovorih. Če boste med občutljivimi ljudmi, se ugriznite v jezik. Če ste vi občutljivi, se danes ne lotevajte daljših pogovorov s komerkoli. Na potovanjih pa so lahko hitre in vroče situacije, zato previdno.

Sreda:
Luna preide v ovna, zato previdno. Nemirni boste in iskali boste najboljšo rešitev za vse, vendar je danes ne boste našli. Sprostite se in se sprehodite. Hitra hoja in kakršenkoli šport vam bo danes večkratno koristil. Če ni nujno, se ne podajte na cesto.

Četrtek:
Luna in Venera se srečata, kar kaže na prebujajočo ljubezen in strast. Srečanje je v ovnu, kar doda vsemu skupaj še voljo po akciji in spreminjanju, tako da ne boste sramežljivi danes, ravno obratno. Izogibajte pa se stresnim situacijam in se prepustite naravi in negi.

Petek:
Dopoldne se srečata luna in merkur in povedali boste več, kot ste nameravali. Tudi prepiri se lahko na hitro razvijejo in hitro ugasnejo. Poiščite si dobro družbo, s katero boste preživeli nepozabne trenutke.

Vikend
Lahko, da vas bo povezava Lune in Urana v biku že zgodaj zjutraj zbudila in boste nestrpni, da se končno začne dan. Čutili boste nemir in pričakovanje nečesa novega. V nedeljo takoj po polnoči se namreč začne mlaj v biku, kar prinaša nove priložnosti za materializacijo nečesa lepega, nečesa, kar vam veliko pomeni.

ps
karma maj


Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste blesteli v tem tednu. Skozi vaše znamenje se namreč premikata tako Venera kot Merkur in vaš zaveznik Mars je sproščen in igriv v znamenju dvojčkov. Zato lahko, da si boste v tem tednu velikokrat premislili in pri tem vam bodo vsi oprostili zaradi ljubkega načina, kako jim boste predstavili svojo zmoto. Sprostite se in uživajte, čas vam je sedaj naklonjen. Poskrbite za svojo lepotno prenovo.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste imeli svoji pot in ker se vam ne bo nihče na veliko upiral, boste prepričani, da je že vse v najlepšem redu. A v petek, ko bo nastopil mlaj v vašem znamenju, boste spoznali, da je potrebno sprejeti novosti. Če želite, da se kaj novega uresniči, morate kaj starega opustiti. Pretehtajte in se odločite, da ne boste obžalovali preteklih priložnosti.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki boste izjemno zadovoljni s sabo. Imeli boste dovolj moči in volje, da boste izpeljali številne stvari, ki ste si jih za ta teden zadali. Bodite pa pozorni, da vaše komuniciranje ne prizadene tistih, ki jih imate najraje. Besede bodo namreč kar letele iz vas in marsikaj ne boste mislili tako hudo, kot se bo slišalo. Pojasnite se.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki ste še vedno na preporodu svojega življenja. Karmična os je s konico na vašem znamenju, kar vas podpira v tem, da si lahko celotno življenje na novo organizirate. Tako, kot si želite. Še vedno pa bo potreben red, ki pa naj bo vaš. Imate podporo okolice in številnih ljudi, samo odmaknite se od tistih, ki zastrupljajo vaša čustva.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste v tem tednu doživeli svoj preporod, saj bo vaš zavetnik Sonce krepko vstopil v znamenje bika, kar bo okrepilo vašo željo po koristni spremembi in končno materializaciji vaših želja. Ne zapirajte se vase, temveč si odkrito priznajte, kaj si želite in koraki za razrešitev se bodo pojavili. Pri tem vam bo mlaj v biku še posebej koristil, saj bo sonce podprlo tudi vaša čustva, da se bodo transformirala in vse se bo lahko začelo na novo.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste nestrpne in potovanje vam bo koristilo. Kakršnakoli pot na kakršenkoli način bi vas sprostila, vendar kaže, da se boste zapletli že pri pogovorih in ne boste šli nikamor. Še malo potrpite, da pride Merkur v bika (6.5.), da se boste lahko sproščeno lotili dela. Koristila bi vam meditacija ali brezmiselni sprehod v naravi, ki bi sprostil napetost razmišljanja in posledično tudi komuniciranja. Ne izražajte se tam, kjer ni potrebe.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice boste polne nove notranje moči, saj vam bo Venera v znamenju ovna dajala podporo za notranjo obnovo in veliko boste naredili zase, manj pa za druge. Samske tehtnice se odprite sodelovanju z življenjem, ki vam na pot lahko pripelje zanimive ljudi in dobre priložnosti za partnerstvo. Flirtanja imate počasi že dovolj, zato se odločite, kako in kdaj si želite partnerstvo. Dovolj je, da te želje vibrirajo v vas, da pritegnete v družbo prave ljudi.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni si boste po dolgem času spočili. Še vedno pa boste želeli priti stvarem do dna in pri sebi narediti popolno inventuro. Še vedno nimate tega, kar ste si zadali pred časom, zato boste iskali nove rešitve za svoje življenje. Okolice se izogibate, saj vas pre-hitro utrudi, zato ste radi sami ali z ljudmi, ki vedo, kaj želijo in pri tem ne potrebujejo vaše moči.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci začenjate koristno pot vase. Če ste se za to odločili sami, super. Če pa vas v to silijo okoliščine, potem se sprostite, Jupiter bo namreč še nekaj časa retrograden in vse, pred čemer bežite, vas bo počakalo. Vaš vpliv na okolico se zmanjšuje in potreben bo iskren pogovor s tistimi, s katerimi si želite obdržati dobre stike. Brez lastne iskrenosti pa se bodo ljudje samo odmaknili.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi imate okrepljeno moč za delo s sabo in za poglobitev lastnih temeljev in notranjega reda. Oba počasna planeta v vašem znamenju sta namreč retrogradna,zato pustite okolju, da se samo izpoje. Sledite svoji poti dalje. Lahko, da si najdete v tem času dobre prijatelje ali novo partnerstvo, ki vam bo prineslo notranji mir.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji boste iskali rešitve za svoje ideje in vsi, ki bodo pre-počasni, bodo v vas ta ogenj nestrpnosti še podžigali. V petek bodite pozorni, ko se bo Luna začela približevati Uranu, se bo v vas povečeval nemir. V tem času ne pijte alkohola in se izogibajte vožnji z avtom. Meditacija in sprostitev vam bo najbolj koristila, da ne boste naredili česa takšnega, kar boste potem obžalovali.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste v začetku tedna še obremenjene s preteklostjo in sabo, potem pa se boste pomirili in začeli ukvarjati z bolj zanimivimi stvarmi. Sprostite se in si dovolite zaživeti bolj egoistično življenje. Poskrbite najprej zase in za svoja čustva, telo in duha.