Astro

6 načinov, da postanete magnet za pozitivno!

T.P.
23. 4. 2019, 17.01
Posodobljeno: 24. 4. 2019, 09.00
Deli članek:

Vsi imamo določeno stopnjo osebnega magnetizma, s povečanjem tega magnetizma pa lahko pritegnemo še več pozitivnosti.

ps
Navdihujte druge.

Navajamo šest enostavnih, a močnih načinov za dvig osebnega magnetizma, ki vam bo omogočil doseči najbolj ambiciozne in najbolj vznemirljive življenjske cilje.

1. Podelite svojo energijo
Kadar ste navdušeni in zelo samozavestni, posedujete visoko stopnjo osebnega magnetizma. Že s tem, da ste v prostoru z drugimi, delite svoj magnetizem mednje ter krepite strast in energijo v vseh, ki vas obkrožajo. Pozitivne povratne informacije bodo vaš magnetizem še dodatno povečale. Torej, kadar koli se počutite posebej dobro, se čim več družite z drugimi ljudmi.
2. Bolje spoznajte sebe
Avtentičnost, originalnost in iskrenost lahko izboljšajo vaš osebni magnetizem. Bolj ko se poglabljate vase in se spoznavate, več pozitivnih izkušenj pritegujete v svoje življenje. Obstaja precej načinov, da poglobite svoje samospoznavanje, ne da bi vam to vzelo veliko časa.

Primer: lahko začnete pisati dnevnik, ali pa naredite seznam sporočil oziroma popotnic, ki ste jih prejeli v otroštvu, ter zavestno očistite vse negativne mite, ki so prišli iz vaše družine.

3. Spoznajte nove ljudi
Osebni magnetizem lahko dvignete tudi tako, da se povezujete z ljudmi. Za to obstajajo enostavni, učinkoviti načini. Denimo, ko si zapomnite dejstva o drugih, s tem pokažete zanimanje in pozitivnost, obenem pa začnete pritegovati ljudi na intelektualni, čustveni ter duhovni ravni.
4. Namerno navdihujte druge ljudi
Kadar navdihujete druge ljudi, jim pomagate pri tem, da si pritegnejo več dobrih stvari v življenje, obenem pa pomagate tudi sebi razmišljati pozitivno. To se lahko zdi kot težka naloga, vendar zadostuje že samo to, da z ljudmi enostavno podelite nekatere svoje uvide, do katerih so vas privedle lastne izkušnje. Lahko pa jim denimo tudi čisto na kratko pojasnite oziroma opišete najbolj osnovno vajo vizualizacije.

Kadar vlagate svojo pozitivnost ter svojo strast v spodbujanje drugih, lahko močno povečate svoj osebni magnetizem. Ljudje vas bodo povezovali z optimistično energijo ter močjo pozitivnega razmišljanja.

5. Izzovite in odvrzite negativnost
Ne glede na to, ali prihaja negativna energija od znotraj ali od zunaj, lahko zmanjša vaš osebni magnetizem ter vašo sposobnost, da pritegnete tisto, kar želite. Kadar vas na vaši poti zavira zunanja negativna energija, se ozrite naokrog in preverite, kakšni ljudje vas obkrožajo.

Izogibajte se pretirano pesimističnim, kritičnim, obsojajočim, opravljivim, nevoščljivim, podcenjujočim, brezobzirnim ali neusmiljenim osebam, ki so se kdo ve po kakšnem ključu znašle v vašem krogu ljudi. Takšne osebe so samo prepreka na poti k temu, da bi vi zaživeli v ritmu bolj pozitivnih vibracij.

Kar zadeva notranje negativnosti, pa se naučite prepoznati in premagati kritični notranji glas. Ko zaslišite svoje misli, ki izražajo sume o vaši vrednosti ali sposobnosti, jih nežno objemite, sprejmite jih ter jim ljubeče šepnite, da ste močni in skupaj z njimi sposobni doseči prav vse, kar želite.
6. Predstavljajte si sebe kot magnetno osebo
Velike spremembe lahko dosežete, če samo deset ali petnajst minut na dan namenite vaji, katere namen je povečati vaš osebni magnetizem.
Začnite tako, da sedete v miren prostor in se osredotočite na dihanje, dokler ne zdrsnete v meditativno stanje. Predstavljajte si, kako se polnite s pozitivno energijo in magnetizmom, obenem pa čutite, kako vaše telo privlači vaše cilje k vam. Ko zaključite vajo, bi se morali počutiti napolnjeni z energijo, intenzivno stimulirani ter popolnoma sposobni pritegniti tisto, kar želite.