Astro

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

Andreja Novak, astrologinja in energijska svetovalka
18. 3. 2019, 15.43
Posodobljeno: 19. 3. 2019, 14.29
Deli članek:

Teden za premike. Ljubezenske spremembe in polna luna so v zraku. Sredina tedna bo obetavna v vseh pogledih. Bodite aktivni in se vključite v življenjsko dogajanje.

ps
Ovni, pričenja se vaš mesec.

Avtorico horoskopa, astrologinjo in energijsko raziskovalko Andrejo Novak, lahko v živo poslušate tudi na festivalu Svetloba v meni, ki bo 13. aprila 2019, kjer bo gostovala kot predavateljica (VSTOPNICE >>> TUKAJ). 

petisvet
petisvet

Ponedeljek: Luno v levu vas danes in še jutri dopoldne vabi, da obiščete frizerja in/ali wellness, če želite prebuditi notranjo lepoto, da zasije navzven.

Torek: veliko intenzivnih pogovorov bo danes, ki lahko pripeljejo do intenzivnih čustev. Ohranite hladen razum in jasno skomunicirajte vse, kar želite.

Sreda: Sonce preide v znamenje ovna in prava pomlad se prične. Dovolj je ribje zasanjanosti, čas je za akcijo!

Četrtek: Polna luna v tehtnici bo že ponoči vplivala na vaše sanje. Romantično boste razpoloženi in možnosti za novo ljubezen ali obuditev stare simpatije bo odprta.

Petek: Čustvena nihanja, flirtanja in občutljivost bo v zraku. Prosti čas preživite s tistimi ljudmi, s katerimi se smejite in vam je dobro z njimi.

Vikend prinaša poglobljena čustva, pa tudi potrebo po odmiku, razmisleku, meditaciji. Ne odločajte se o ničemer, dovolite, da čas prinese svoje.

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni vse najboljše! V sredo zvečer pride sonce v vaše znamenje in pričenja se mesec vašega dobrega vpliva na življenje, seveda, če ste v dobri koži. Sicer pa se potrudite, da se čim hitreje povežete s svojo notranjo močjo in si postavite prave prioritete.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki, v tem tednu vas bo vodila strast in želja po nečem novim. Vaša vladarica Venera v vodnarju se bo namreč močno spogledovala z Marsom v vašem znamenju in zdelo se vam bo, da ste nepremagljivi. Odprite se podpori, ki vam jo dajejo planeti in izstopite iz vsakdanje čustvene rutine.

Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki boste blesteli še posebej ob koncu tedna, ko bodo vaše ideje padle na plodna tla. Izkoristite svojo delovno vnemo in naredite več, kot pričakujejo od vas. Vikend bo bolj zasanjan za vas, lahko da boste padli na stara čustva hrepenenja. Pojdite v naravo, ki vam bo pomagala opustiti preteklost.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki, imate vso podporo za življenjske spremembe. Ne padajte na stara čustva, temveč iskreno sledite svojemu smislu in želji, da si optimalno organizirate življenje. V tem obdobju lahko dosežete prav vse, če ste le fokusirani nase in na svoje osebne cilje.


Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste v prvi polovici tedna čustveno nihali, od četrtka naprej pa se boste počutili polne, aktivne in jasno vam bo, kam želite usmerjati svojo energijo, komu želite pokloniti svoj čas. V petek bodite pozorni nase in opazujte, kdo v okolju se ob vas počuti nelagodno in zato minira vaše dobro počutje. Ne sprejemajte odgovornosti za počutje drugih.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste že popoldne prišle do pravega delovnega elana, ki vam bo pomagal preskočiti neugodna čustva, ki se v vas kopičijo. Cel teden vam bo šlo dobro, a za vikend bo potrebno sprejeti vse, kar se dogaja v vas in okoli vas. Prisluhnite sebi, svojemu srcu in tistim ljudem, ki jih imate radi.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehnice, čas je za vašo čustveno inventuro. Polna luna v vašem znamenju bo v četrtek odprla hrepenenja, negodovanja in vse tisto, kar ste želele skriti, da ni motilo vašega vsakdanjika. Fizično čiščenje doma, vaših oblačil, nakita in vseh pripomočkov za lepoto, bo izjemno koristno. Zato sprejmite aktualno podporo Venere in brez razmišljanj in pričakovanj sledite dogajanjem. Naj se vaše srce ponovno odpre iskreno in sproščeno.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Delovni teden čaka škorpijone, ki boste videli skozi svojo prizmo tako odnose, kot poslovne ideje. Želite učinek, rezultate in vse ostalo vam bo najedalo živce ter vas spravljalo v nemir. Romantičnost vas je že minila, raje imate konkretne rezultate. Vaš zaveznik Pluton je namreč v kozorogu in zelo blizu mu je Saturn, kar pomeni, da boste daljše obdobje osredotočeni na ureditev vaših zemeljskih zadev.


Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci imate v tem obdobju priložnosti, da svoja čustva usmerite v pozitivno smer. Skozi sodelovanja z drugimi ste namreč pozabili, da tudi drugi čutijo in da ni njihova naloga, da vam sledijo. Sredi tedna se boste lahko zapletli v hitro ljubezensko zgodbo, ki vam ne bo dala miru. Če še ne veste, kakšne so vaše želje srca, se bo potem to pokazalo v prihajajoči pomladi.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi imate še možnosti napredovanja, tako v karieri kot v osebnih odnosih. Zato ne odlašajte z aktvnostmi, saj se vaš zavetnik Saturn konec aprila obrne retrogradno in bo težje delovati navzven. Pišite, rišite, bodite aktivni v urejevanju doma. Samo ne čakajte na priložnosti, ustvarite si jih sami.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji boste strastni do svoje svobode, svojih čustev in idej. Kreativnost bo na višku v sredini tedna, ko se vam bo zdelo, da se resnično da vse ustvariti. Bodite pa pozorni, ne tekmujte, ne spravljajte se v besedne dvoboje, saj vam to jemlje dragoceno energijo, ki jo lahko samo vi negujete in vam jo mnogi zavidajo. Prefinjenost, lepota in kreativnost imajo magnetično moč, zato jo realizirajte brez da upoštevate mnenja drugih.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Sonce se poslavlja iz vašega znamenja, zato lahko, da ribe čutite nujnost, da nekaj naredite, spremenite, se aktivirate v smeri, ki vam jo govori vaše srce.
Teden bo delaven, da boste skorajda pozabile nase, medtem ko bo vikend vaš: poln občutenja, sproščanja in sanjarjenja. Dovolili si boste nekaj, kar si že dolgo niste.