Astro

6 magnetov, ki se aktivirajo za novo leto!

T.P.
30. 12. 2018, 10.34
Posodobljeno: 30. 12. 2018, 11.05
Deli članek:

Novo leto je tu in čas je za dober feng shui, kar pomeni, da se čimprej opremite s predmeti in z barvami, ki vam bodo prinesli srečo, blagostanje ter več denarja. Največ bogastva, radosti in zdravja boste v svoje življenje pritegnili predvsem s stvarmi rdeče barve.

PS
Magija dela svoje.

Rdeča barva namreč predstavlja ognjeni element v feng shuiju in je močan simbol bogastva ter napredovanja. Priporočamo vam, da imate na silvestrovo in v prvih dneh novega leta ob sebi ali na sebi naslednjih šest predmetov, ki jih odlikuje prav poseben magnetizem.

Rdeča denarnica

Nova denarnica simbolizira, da ste pripravljeni na sprejem novega (tako materialnega kot duhovnega) bogastva pri vstopu v novo leto, rdeča barva pa vam bo pomagala, da boste pritegnili dobre vibracije.

Rdeča obleka

Srečo v novem letu boste pritegnili tudi tako, da boste nosili garderobo v rdeči barvi. Učitelji feng shuija svetujejo, da se prav v rdečo nadenete na prehodu v novo leto in jo nosite še nekaj dni. Če nimate v garderobni omari nobene rdeče obleke, bodo v redu tudi diskretni rdeči uhani.

Rdeči čevlji

Čevlji so vedno povezani s hojo v pozitivne situacije, boljše čase, lepša leta … Zato bodo vaši rdeči čevlji simbol, da ste pripravljeni zakoračiti naprej v boljši jutri.

Zlati nakit

Z diskretnim zlatim nakitom boste priklicali obilje ter več denarja v novem letu za vas in vaše najbližje.

Nova ura

Ura simbolizira, da se pomikate naprej, zato bo nakup nove ure prinesel v vaše življenje pozitivno energijo Chi. V novem letu bo imela pozitiven učinek na vas kakršna koli nova ura, ne glede na to, koliko stane. Lahko je najbolj običajna, najcenejša ura na svetu, pa vas bo dobesedno pognala naprej.

Velika torba

Ta detajl simbolizira, da pričakujete veliko dobrih stvari in da potrebujete veliko torbo, v katero boste lahko zložili vse bogastvo tega sveta.

PS
Novoletni naboj izkoristimo sebi v prid.