Astro

Astro nasveti: od 3.12. do 9.12.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
3. 12. 2018, 15.42
Posodobljeno: 3. 12. 2018, 16.24
Deli članek:

Zanimiv teden se obeta. Luna se manjša, izgublja svojo moč in vas pripravlja na nove začetke ob koncu tedna.

PS
Potovanje skozi nov teden

Merkur bo prav tako s koncem tedna prešel iz retrogradne v direktno fazo (juhej) in sprostil vse težave s tele-komunikacijo. Zato pozorno v delovnih dneh, naj bo vaša komunikacija iskrena, a taktna, da si ne porušite vsega, kar ste do sedaj že dosegli.

Ponedeljek, 3.12.

Luna je še do večera v tehtnici. Počutje bo veselo in dinamično. Imeli boste voljo za stvari, ki vas veselijo, manj za stvari, ki jih drugi pričakujejo od vas. Večer bo bolj čustveno obarvan, strast in nežnost bosta privreli na plan. Moč čustev vam bo priklicala hrepenenje v srce in zavedli se boste svojih srčnih želja.  

Srečno znamenje danes: ovni in škorpijoni.  

Priporočljiva barva: rdeča in siva.

Torek, 4.12.

Izjemen dan z globino dojemanja in čustvovanja. Lahko da boste občutljivi in ranljivi, zato previdno v druženjih z ljudmi, ki jim ne zaupate. Dober dan je, da pocelite svoje rane oz. najdete drug način delovanja, razmišljanja ter se odprete globinskemu sprejemanju zdravilnih energij, ki jih bo mesec december nudil.

Danes srečno znamenje: device in dvojčki.  

Priporočljiva barva: vijolična in zelena.

ps
Ciganke december

Sreda, 5.12.

Nekatere ideje vam ne bodo dale spati, verjetno jih je potrebno zaključiti ali vsaj začeti zaključevati. Čez dva dni je mlaj, zato se potrudite, da vsaj določene stvari zaključite ali pospravite dom, da boste lahko sprejeli čez vikend dobro podporo novih začetkov pred zaključkom leta.
Srečno znamenje danes: levi in ribe.

Priporočljiva barva oblačil: vijolična in zelena.

Četrtek, 6.12.

Merkur se obrača direktno, čeprav še danes varčujte z besedami in ne, ni še pravi čas, da greste po večjo plačo k nadrajenemu. Danes je čas, da naredite povzetek zadnjih dni in prepoznate, kaj ste spoznali, česa ste se naučili in kako bi želeli razmišljati in komunicirati v prihodnosti. Optimizem bo v zraku.  

Srečno znamenje danes: raki in strelci.
Priporočljiva barva: bela in modra.

Petek, 7.12.

Mlaj in dober dan za počitek, ničelno točko, ker se lahko odločite, da od danes naprej greste drugače naprej: z več optimizma, samozavedanja in zbranosti. Čas je, da prevzamete odgovornost za svoje življenje tako, da sprejmete odgovornost za svoje misli in čustva.

Srečno znamenje danes: biki in kozorogi.

Priporočljiva barva: oranžna in rjava.

Sobota, 8.12.
Vse več moči in veselja boste imeli in opazili boste celo svoje napredovanje v življenju. Drugačna perspektiva vam bo cel vikend na voljo, zato jo uporabite in poglejte na svoje življenje  manj čustveno, bolj kontruktivno in si priznajte: česa ne želite več in česa si želite več v življenju. Iskrenost do sebe je pogoj za spremembe v dobro.

Srečno znamenje danes: tehtnice in vodnarji.

Priporočljiva barva: črna in zlata.

Nedelja, 9.12.

Delavnost in organiziranost vas bo preganjala že od zjutraj, zato se boste stežka predajali lenarjenju, tudi obiskov ne boste prav veseli, saj bodo zmotili vaš ritem dneva. Ne silite se v nič, prisluhnite svojim željam in nagibom dneva ter si dovolite početi prav to, za kar v vas gori energija.

Srečno znamenje danes: kozorogi in ribe.

Priporočljiva barva:  smetanovo bela in temno rdeča.