Napoved

Horoskop za ponedeljek, 3. decembra

W.Y.
3. 12. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Delovali boste veliko bolj globoko kot običajno. Prihajajo opravki na finančnem področju. Z nekaj pripravljenosti se obetajo res lepi, intenzivni in strastni trenutki z ljubljeno osebo.

BIK - Nihče ne more brati vaših misli, zato bodite bolj odkriti in predvsem direktni. V ljubezenskih odnosih ste preveč navezani na osebo, ki bi jo morali dokončno pustiti za seboj.

DVOJČKA - Današnji dan začenjate premišljeni, čeprav je v zadnjih dneh vse nekako ustaljeno, brez novosti. Novosti vas lahko prebudijo, ter konec dneva tudi prijetno presenetijo.

RAK - Nikakor se ne morete popolnoma sprostiti. Hitite in nenehno si obljubljate, da se boste pri naslednji oviri pravi čas ustavili. Besede vam bodo šle zlahka z jezika.

LEV - Danes pričakujte vsaj eno dobro novico glede sodelovanja ali določenega odnosa. Uporabite nakopičeno fizično energijo, ukvarjajte se s športom in odpravite se na sprehod.

DEVICA - Dovolj časa bo za vse, kar ste si pred časom zastavili. V ljubezni se čim prej prilagodite, predvsem zato, ker je povsem jasno, kaj si vi želite, sicer pa to ni edino pomembno.

TEHTNICA - Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, želeli bi vse opraviti v miru. Kljub temu bo potrebno zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost in natančnost.

ŠKORPIJON - Pred vami je precej stresen dan. Morali boste urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste v vsej tej nervozi pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno.

STRELEC - Pričakujte nekaj dodatnih opravkov, ki vam ne bodo pustili veliko prostega časa. Zato bo treba preložiti srečanje, ki si ga trenutno niti ne želite preveč. Raje boste sami s sabo.

KOZOROG - Preseneča vas novica, posebno če je povezana z reševanjem domačih zadev. Bolj kot ljubezen, vam diši spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni konkretnih obveznosti ali obljub.

VODNAR - Zlahka se boste odločili, ker pravzaprav končujete neko pomembno zadevo, ki vas že malce obremenjuje. Za vsako ceno boste iskali novo družbo in podporo prijateljev.

RIBI - Določena situacija se vam prepogosto ponavlja, resnice pa še niste pripravljeni slišati in upoštevati ter namesto tega iščete neke bližnjice, ki pa niso ugodne za vas.