Astro

Magija za iskanje izgubljenih predmetov

T.P.
21. 11. 2018, 18.00
Posodobljeno: 22. 11. 2018, 08.09
Deli članek:

V nekaterih situacijah običajno iskanje izgubljenih predmetov pač ne uspeva.

PS
Zakaj ne bi poiskali izgubljenih predmetov s pomočjo višje sile?

Gotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste držali nekaj v rokah, denimo ključe, in ste pozornost za trenutek usmerili nekam drugam, stvar v vaših rokah pa je izginila neznano kam. Enostavno se niste mogli spomniti, kdaj in kako je zadeva izginila, ali ste jo vi kam položili, ali pa vam je neopazno zdrsnila iz rok ter izginila v nevidni luknji. Čisti misterij! V takih primerih se običajno iskanje ne obnese najbolje, lahko pa poizkusimo z mini magijo, nič nas ne stane.

Predstavljamo nekaj načinov, da s pomočjo magije najdete stvar, ki se je izgubila v hiši:

- Prazno skodelico obrnite narobe in izgubljena stvar bi se morala v trenutku pojaviti.

Avtorica članka v primeru izgubljenih predmetov (pa tudi pri iskanju praznega parkirišča) najraje pokličem nadangela Kamuela ter ga prosim, naj mi pomaga najti, kar iščem. Prepustim se in sledim notranjemu glasu. Doslej sem še vedno našla prav vse, kar sem iskala s pomočjo Kamuela.

- Zaprosite domačega duha za pomoč, saj edino on ve, kaj vse se dogaja med vašimi štirimi zidovi. Med iskanjem izgubljenega predmeta izgovarjajte: »Domači duh, domači duh, poigraj se in vrni.« Ob tem ploskajte z rokami.

- Prek noči pustite v kuhinji na najtemnejšem in najbolj nedostopnem mestu skodelico z mlekom ali sladkarije. S tem boste spravili v dobro voljo domačega duha. Zjutraj boste točno vedeli, kje leži izgubljena stvar. Informacijo boste dobili v sanjah ali takoj, ko se prebudite.

- Začnite se pogovarjati z izgubljenim predmetom. Kličite ga in prosite, da se najde. Predmet se mora odzvati ter se pojaviti v vašem vidnem polju.

- Zavežite robček iz blaga za nogo mize. Izgubljeni predmet bi se moral pojaviti.

- Prižgite vijolično svečo (vijolična barva budi intuicijo in odpira tretje oko). Glejte v plamen sveče ter mislite na izgubljeni predmet. V nekaj trenutkih bi morali dobiti informacijo o tem, kje se skriva predmet, ki ste ga izgubili.

- Če imate v hiši pajka, ga obvezno vključite v iskanje, saj ta bitjeca veljajo za varuhe domačega spokoja. Postavite pajka na sredino stanovanja. V tisti smeri, v kateri pajek krene, iščite izgubljeni predmet.