Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 3. junija

N. K.
3. 6. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v ovnu, ob 7.55 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Na delovnem mestu boste deležni mirnih energij, brez dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo ustrezalo, saj vam je stres že načel počutje.

BIK – Opazujejo vas, kar vam zagotovo ni všeč. Danes boste izjemno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele zvečer boste začutili, da se stvari končno obračajo na bolje.

DVOJČKA – Danes vam bo ponagajala samozavest, a se boste znašli po svojih najboljših močeh. Napetost, trmo in samozavest uporabite za to, da naredite korak naprej.

RAK – Če delate od doma, boste večino dneva sposobni preživeti na kavču, saj boste bolj ležerni. Če morate v službo, se boste s težavo prebijali skozi delovne obveznosti.

LEV – Pazite s tistimi, ki vas lahko obrnejo na svojo stran in zapeljejo le z besedami. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč, zato ostanite še nekaj časa na trdnih tleh.

DEVICA – Danes vas bo čakal pomemben sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč.

TEHTNICA – Na poslovnem področju ne boste motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki se bodo brez besed odzvali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi.

ŠKORPIJON – Hitro boste dokončali, kar vas obremenjuje. Previdni bodite popoldne glede stroškov, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način.

STRELEC – Ujeli boste nekaj pomembnega in na pravi način združili prijetno s koristnim, kar vas bo razvedrilo. Tudi v ljubezni bo lepo. Bodite odločni, vendar prijazni.

KOZOROG – Luna bo podpirala vašo taktičnost na poslovnem področju. Veliko bo priložnosti, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem tako hrepenite.

VODNAR – Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo in vulkan čustev vam bo všeč, saj se počutite prazne. Soočili se boste spontano, zato bo tudi izid presenetljivo dober.

RIBI – Danes prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo samozavest, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si nekaj več romantike na zasebnem področju.