Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 29. januarja

N. K.
29. 1. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Nepričakovano se boste znašli v položaju, ki vam ne bo ugajal, a boste znali poskrbeti zase. Ne bodite trmasti, raje pokažite svojo iznajdljivost.

BIK – Z veseljem se boste danes podali v zgodbo, ki se je začela pred kratkim. Še posebej v večernih urah boste pripravljeni tudi na nove podvige.

DVOJČKA – Potrudite se, da boste danes, kjerkoli boste, pustili odličen vtis. Ne more vam spodleteti, čeprav boste nemirni in boste analizirali vse po vrsti.

RAK – Bodite pozorni, da se boste korektno odzvali in se znašli, ko vam bo nekdo postavljal vprašanja. Prišli boste do točke, ko se bo treba prilagoditi.

LEV – Pri odločitvah, ki so za vas ključne, boste izredno napeti, ker se ne boste znali postaviti zase. Tudi v ljubezni danes ne bo najbolj rožnato.

DEVICA – Čutili boste potrebo po pozornosti, zaradi česar boste prišli nekoliko navzkriž z drugimi. Ugotovili pa boste, kdo je v resnici vaš zaveznik in kdo ne.

TEHTNICA – V kaotičnih razmerah boste ohranili trezno glavo, a boste potrebovali močne živce, če boste hoteli narediti odličen vtis in si zagotoviti pozornost.

ŠKORPIJON – Ne obremenjujte se zaradi stvari, ki bi jih morali narediti drugi. Pazite v odnosih, še posebej če ste se odločili, da se boste postavili zase.

STRELEC – Pri večini zadev imate dober občutek, še posebej če se ukvarjate z nenavadnimi zadevami. V razigrani družbi vam danes bo še posebej lepo.

KOZOROG – Odločili se boste za nove podvige, vendar se bo preteklost še vedno malce oglašala. Ne ponavljajte napak, ki vas vodijo le v pogubo in kradejo vaš čas.

VODNAR – V odnosih se ponavlja stara zgodba, da preprosto ni dovolj časa ali pravega interesa. Poskusite se dogovoriti, saj bo vse skupaj za vas zelo pomembno.

RIBI – Zadeve drugih vas ne zanimajo, kar jim boste tudi povedali, saj ste siti prilagajanja. V ljubezni boste doživeli preobrat, čeprav ste že skoraj obupali.