Astronapoved

Horoskop za četrtek, 25. januarja

N. K.
25. 1. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v raku, ob 8.36 preide v leva.

Profimedia
/

OVEN – Danes si ne zastavljajte odvečnih vprašanj, saj bi se le zmedli. Na čustvenem področju vas privlačijo tisti, ki so popolnoma drugačni od vas.

BIK – Danes boste premagali začetno tremo, nato bodo zadeve stekle gladko. Uspešno se boste posvetili tudi nalogam, ki niso videti preproste.

DVOJČKA – Težko boste danes delovali v skladu s svojim ritmom, saj bodo ljudje v okolici delovali bolj površinsko in nihče ne bo imel pravega občutka za vaše potrebe in želje.

RAK – Preveč nemirni ste, poskusite uravnovesiti energijo, s katero nekatere ljudi v svoji bližini celo utrujate. Posvetite se sebi, vnesite v vsakdan več gibanja in skupinske dejavnosti.

LEV – Pričakujte nekaj prijetnih novosti, ki vas bodo usmerile v drugačno razmišljanje in nove možnosti, a jih je treba najprej temeljito preveriti. Energije bo dovolj tudi za ljubezen.

DEVICA – Pričakujete lahko prijetno srečanje z nekom, ki se je umaknil iz vašega življenja, a vam še vedno veliko pomeni. Neodločni boste, zato upoštevajte dejstva in se z njimi soočite.

TEHTNICA – Glede dela se bo vse skupaj dobro izteklo, če si boste izbrali pravi trenutek za pogovor in povedali resnico. Dovolj posluha z nasprotne strani bo povečalo vaše možnosti za nadgradnjo.

ŠKORPIJON – Danes dopoldne se posvetite delu ali študiju, zvečer bo še dovolj časa za prijetne dogodke, po katerih močno hrepenite. Ne prehitevajte.

STRELEC – Pri delu vas bodo zasuli z obveznostmi, ki vam ne bodo všeč, zato se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije. Poglejte na zadevo z razdalje, tako boste mirnejši.

KOZOROG – Danes se vam utegnejo pojaviti težave z glavobolom, in to v trenutku, ko bi radi čim več postorili. Na čustvenem področju se še vedno sprašujete, ali ste na pravi poti.

VODNAR – Zanimiva srečanja, ki se bodo vrstila danes, bodo odlično vplivala na vaše odločitve, povezane s prihodnostjo. Pripravljeni boste narediti korak naprej in zaupati.

RIBI – Današnji dan vas bo presenečal s prebujenim optimizmom, ki ga boste širili tudi na druge. Naučite se, da se vam ni treba vedno razburjati, če vas kdo vznemiri.