Astro

Horoskop za torek, 23. januarja

N. K.
23. 1. 2024, 05.25
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Dan bo izredno ugoden za delovne naloge, preprosto ne bo časa za počitek. Prisluhnite prijatelju ali partnerju, ki že nestrpno pričakuje vaš odgovor.

BIK – Živahni boste, kar boste znali izkoristiti v svojo korist. Prijateljski odnosi bodo prinašali dobro počutje in spontanost, imeli boste tudi veliko idej.

DVOJČKA – Ne boste mogli zadrževali svojih misli, ki bodo prodrle daleč. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede in nove energije vas bodo prebudile.

RAK – Pričakujte nekaj zapletov, posebno v ljubezenskem krogu. Naveličanost se lahko odrazi na poslovnem področju, a vas bo nekaj v zadnjem trenutku prebudilo.

LEV – Razmišljali boste o financah in iskali prave rešitve, ki vas bodo popeljale v pravo smer. Čas bo prinesel svoje in tokrat se boste veliko lažje znašli.

DEVICA – S prijatelji se boste danes veselili novih trenutkov. Odmik od vseh obremenitev vam bo tokrat koristil. Ideje in zamisli bodo danes zelo prodorne.

TEHTNICA – Danes se boste počutili prav dobro, čeprav vas bo spremljalo še nekaj dvomov, ki bodo povezani z vašim poslovnim področjem in morebitnim napredkom.

ŠKORPIJON – Danes ne boste našli skupnega jezika z domačimi, ki vidijo popolnoma drugačno sliko od vaše. Bodite previdnejši v komunikaciji z njimi.

STRELEC – Danes boste imeli veliko idej, srečevali boste zanimive ljudi, kar vam bo močno godilo, zato se vam obeta tudi sproščen večer v družbi ljubljene osebe.

KOZOROG – Preveč vztrajate pri zadevah, o katerih niste prepričani, medtem ko se drugi okoli vas odločajo popolnoma drugače. Nečesa še ne boste dobro razumeli.

VODNAR – Ne razmišljajte toliko o življenju, ampak mu prepustite, da vas preseneti. Tokrat ne boste oklevali, ko bo treba pokazati sposobnosti in se zagovarjati.

RIBI – Začutili boste, da se nekaj dogaja in da ste končno zadovoljni. Obetajo se stiki s tujino in spremembe vam bodo pisane na kožo, a nikamor ne hitite.