Astronapoved

Horoskop za soboto, 20. januarja

N. K.
20. 1. 2024, 06.35
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, ob 14.07 preide v vodnarja, Luna je v biku, ob 15.48 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Uživali boste v družbi tistih, od katerih se lahko učite. Prilagodljivost in potrpežljivost, ki za vas nista ravno značilni, bosta na prvem mestu.

BIK – Poskrbeli boste, da bo vaš dan izjemen. Delovali boste umirjeno, složno in hkrati prodorno, kar bo določeni osebi nasprotnega spola zelo všeč.

DVOJČKA – Danes si boste izborili nekaj več miru, da boste lahko končno premislili, kako naprej, saj ste nekoliko zmedeni, še posebej na področju čustev.

RAK – Dan se bo razvijal v pravi smeri, med obveznostmi boste našli tudi čas za druženje, ki vam bo godilo, saj ste trenutno v položaju, ko niste radi sami.

LEV – Kljub negativnim energijam, ki bodo želele prodreti v vašo bližino, se boste sposobni soočiti s prijateljem. Saj veste: ob kavi se lahko vedno sprostite.

DEVICA – Imate veliko volje, zato glavo pokonci, ko se bo treba dogovarjati. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj boste tokrat odlično pripravljeni.

TEHTNICA – Na čustvenem področju bo danes veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju tudi nekaj novega, zato se začnite pripravljati.

ŠKORPIJON – Danes boste imeli srečo, zato jo izkoristite na najboljši mogoči način in si izborite svoj prav, tudi pri nekom, ki je hladen in malce nedostopen.

STRELEC – Vaše odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja in to lahko nekoga zmoti. A sprememba smeri je vsekakor dobra odločitev, saj obeta dobre rezultate.

KOZOROG – Čeprav se boste trudili s prijaznostjo, je čas, da tam, kjer je treba, pokažete bolj resen obraz in zahtevate tisto, kar menite, da vam pripada.

VODNAR – Na prvem mestu bodo danes medsebojni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le iskreni boste morali biti, kar pa vam tokrat sploh ne bo težko.

RIBI – Ne skrivajte svojih čustev, saj si s tem kopljete še globljo jamo, ki vas vodi v slabe misli. Zvečer si boste želeli odklopa v družbi odprtih ljudi.