Astro napoved

Horoskop za petek, 19. januar

N. K.
19. 1. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v biku.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Sposobni boste početi stvari, o katerih ste se doslej le sanjali, in tako boste v središču pozornosti. Za napake, ki se lahko zgodijo, ne krivite drugih.

BIK – Premislite, ali morda pričakujete nekaj, česar morda še ne potrebujete. Pazite glede nekega vprašanja, ki ga še ne razumete dovolj dobro.

DVOJČKA – V ljubezenskih odnosih danes ne pričakujte čudežev, saj nekdo preprosto ne razume vašega jezika, pa čeprav vas to žalosti oziroma tudi malo jezi. 

RAK – V dobri družbi si boste nabrali veliko moči za podvige na osebnem področju. Obetavno srečanje vam bo zvečer dalo še nekaj zdrave motivacije.

LEV – Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to ni všeč. Občutek imate, da ste nekako zdolgočaseni, a kmalu se bo tudi to spremenilo na bolje.

DEVICA – Ne spreminjajte pomembnih odločitev, tudi če vam niso po volji; osredotočite se raje na tisto, kar vam prinaša največ zadovoljstva. Odnos, ki vas bremeni, se bo izboljšal.

TEHTNICA – Potrudili se boste, da bi nastopili odločno, a samozavesti ne bo. Umaknite se tja, kjer ni treba tvegati, in se posvetite družabnemu življenju.

ŠKORPIJON – Izkoristite vpliv zvezd in se postavite zase, kot vam najbolj ustreza. Ljubezen vas bo presenetila s svojo novo in bolj iskreno podobo.

STRELEC – Marsikaj ne gre po načrtih, a ne izgubljajte živcev, saj bi tako zapravili še zadnje priložnosti. Vzemite si čas in prisluhnite nekomu, ki vam želi dobro.

KOZOROG – Veliko lepega bo, a le če se boste sami tako odločili. Pozorni bodite na manjše opazke nekoga, ki bi se vam na vsak način rad približal.

VODNAR – Ne razsipavajte svoje energije, saj jo boste zvečer, ob soočenju z nekom, ki vam veliko pomeni, potrebovali. Naredite končno nekaj zase.

RIBI – Svoj čas namenite načrtovanju dela in zaslužka, saj niste v najboljšem položaju. Partnerjeve prijazne besede vas bodo omehčale tudi v težkih trenutkih.